Οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση της τετράχρονης Μαρίας, που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα κατά τη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας, συνεχίζονται, ενώ για τον εντοπισμό των φυσικών γονιών της μικρής έχει κινητοποιηθεί και η Ιντερπόλ.

Ανώτατοι αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ. μιλώντας στο zougla.gr ανέφεραν ότι η υπόθεση είναι ιδιαιτέρως σοβαρή και εξετάζεται το σενάριο ότι η μικρή έπεσε θύμα κυκλώματος διακίνησης ανήλικων παιδιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τετράχρονη, όπως έδειξε ο σχετικός έλεγχος DNA, δεν ανήκει στη φυλή των Ρομά, παραδόθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και θα παραμείνει υπό την εποπτεία του οργανισμού κατόπιν εντολής του εισαγγελέα Λάρισας, ενώ αφαιρέθηκε η επιμέλεια από τους ανθρώπους που υποστήριζαν πως είναι γονείς της.

Εντύπωση προκαλεί ότι το ζευγάρι δηλώνει πως έχει 14 παιδιά. Ωστόσο εντοπίστηκαν μόλις τα τέσσερα παιδιά – συμπεριλαμβανομένης της τετράχρονης – και πλέον αναζητούνται τα υπόλοιπα δέκα. Εντόνως προβληματίζει το γεγονός ότι από τα συνολικά 14 παιδιά των Ρομά, τα 13 είναι κορίτσια.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι πήρε προθεσμία και θα οδηγηθεί στον ανακριτή τη Δευτέρα για να απολογηθεί. Τότε θα δοθούν οι φωτογραφίες τους στη . Η οικογένεια μάλιστα, όπως μετέδωσε ο Alpha, παρουσίασε στους δημοσιογράφους video που δείχνει το παιδί σε ηλικία ενός έτους να χορεύει μαζί με τη 40χρονη. Δεν έδωσαν όμως εξήγηση στο γιατί η μικρή εμφανίζεται με βαμμένα μαλλιά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάρτυρας-κλειδί στην υπόθεση

Άνδρας που φέρεται ως συγγενής του ζευγαριού των Ρομά υποστήριξε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και στην Αγγελική Νικολούλη ότι αγόρασαν το παιδί από τη Βουλγάρα μάνα του το 2009 μετά τη γέννησή του με σκοπό να το εκμεταλλευθούν.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ με άλλα δέκα παιδιά, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013, 20:20

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης