Οδομαχίες μεταξύ διαδηλωτών και ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων λαμβάνουν αυτή την ώρα χώρα στο κέντρο του Βόλου.

Μετά το τέλος της μαζικής ειρηνικής πορείας στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, περίπου 200 διαδηλωτές φορώντας κουκούλες και κράνοι, τοποθέτησαν κάδους απορριμμάτων στις οδούς Ιάσονος και Δημητριάδος στο ύψος της Όγλ και τους έβαλαν φωτιά μαζί με λάστιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγη ώρα αργότερα τα αίματα άναψαν όταν οι αστυνομικές δυνάμεις προσέγγισαν τα οδοφράγματα με σκοπό να απωθήσουν τους διαδηλωτές και να τους εγκλωβίσουν. Τότε ξέσπασε πετροπόλεμος με τα αστυνομικές δυνάμεις να απαντούν με χημικά, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό κλίμα στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με το magnesianews, αυτή την ώρα οι διαδηλωτές είναι ταμπουρωμένοι στο κτίριο του Πανεπιστημίου και πετούν μολότοφ και πέτρες από το εσωτερικό προς τις αστυνομικές δυνάμεις που έχουν περικυκλώσει το κτίριο του ιδρύματος.

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν προσαγωγές ενώ στην προσπάθειά τους να προσαγάγουν μια νεαρή στη συμβολή των οδών Δημητριάδος – Κουμουνδούρου, η κοπέλα υπέστη κρίση επιληψίας και την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο Βόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: magnesianews

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης