Το βράδυ της Τετάρτης ανήσυχος και με έντονη την αγωνία, προσήλθε στο νοσοκομείο, λίγο μετά τις έντεκα ένας πατέρας με το άρρωστο παιδί του, προκειμένου να εξεταστεί. Μάταια όμως. Παιδίατρος δεν εφημέρευε..

Τη θέση της αγωνίας και της ανησυχίας πήρε γρήγορα η αγανάκτηση. Το εφημερεύον προσωπικό του Νοσοκομείου τον παρέπεμψε σε άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα. Στη Λευκάδα ή τα Γιάννενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγανακτισμένος πατέρας ζητούσε κάποιον υπεύθυνο για να διαμαρτυρηθεί. Οι υπεύθυνοι των νοσοκομείων όμως έχουν πάντα ωράριο πρωινό. Στη συνέχεια έγινε εκείνος αποδέκτης της αγανάκτησης του ελάχιστου προσωπικού που βρισκόταν στο νοσηλευτικό ίδρυμα και το οποίο γίνεται καθημερινά μάρτυρας της υποβάθμισής του.

Και όπως τόνισαν οι υπάλληλοι πια, σε λίγες ημέρες στο νοσοκομείο δεν θα υπάρχει ούτε αναισθησιολόγος σε εφημερία. «Τι θα γίνει σε περίπτωση κάποιου τροχαίου ατυχήματος» αναρωτήθηκαν…

Ίσως ο υπουργός υγείας, που λαμβάνει τέτοιου είδους αποφάσεις, να πιστεύει ότι στην Πρέβεζα τροχαία γίνονται μόνο τη μέρα. Ποτέ το βράδυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Σοφία Χρονοπούλου
Πηγή: pamepreveza.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης