Στην κεντρική πλατεία του Πύργου το απόγευμα στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο κατά της Χρυσής οι συνδικαλιστικές οργανώσεις ΠΑΜΕ, ΠΑΣΥ, ΜΑΣ και ΟΓΕ. 

Το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του μεταξύ άλλων τονίζει ότι « η δολοφονία του Παύλου Φύσσα έρχεται μετά τις επιθέσεις σε μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα, μετά τη δολοφονία του νεαρού μετανάστη στα Πετράλωνα, μετά από τις δεκάδες επιθέσεις σε εργαζόμενους και μετανάστες. Οι εργαζόμενοι, η νεολαία, κάθε συνδικαλιστική οργάνωση να καταδικάσει τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής».

Ο σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αμαλιάδας, καλεί τα μέλη του και όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο αναφέροντας ότι «καταδικάζουμε τους φασίστες-εγκληματίες της Χρυσής Αυγής που έστησαν ενέδρα και δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον 34χρονο Παύλο Φύσσα. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Ανακοινώσεις για συμμετοχή στην σημερινή εκδήλωση καταδίκης της Χρυσής Αυγής, έχουν εκδώσει το σωματείο οικοδόμων Ηλείας, ο σύλλογος συνταξιούχων ΙΚΑ Πύργου και περιχώρων και ο σύλλογος εργαζομένων ιδιωτικού τομέα.

Επιμέλεια: Βασίλης Ζέρβας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης