Τέλος στο θρίλερ εξαφάνισης του ισοβίτη Σπύρου Καββαδία δόθηκε σήμερα το μεσημέρι, μετά τον εντοπισμό του από την αστυνομία σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι και ο καταζητούμενος δραπέτης συνελήφθη.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι και ο καταζητούμενος δραπέτης συνελήφθηΟ Καββαδίας είχε παραβιάσει την 10ήμερη άδεια που του είχε χορηγηθεί τον Σεπτέμβριο του 2014 από τις φυλακές Αγιάς Χανίων και έκτοτε αναζητείτο.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του δραπέτη έπειτα από ρεπορτάζ της εκπομπής «Φως στο τούνελ», βάσει του οποίου ο καταζητούμενος είχε μεταβεί προ ημερών στο ΚΕΠ Κολωνού. Εκεί υπάλληλος του ΚΕΠ τον αναγνώρισε και ενημέρωσε αρχικά τους συντελεστές της εκπομπής και τη δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη, ενώ στη συνέχεια ενημερώθηκε και η ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Καββαδίας είχε αφήσει τον αριθμό του κινητού του στην υπηρεσία και μέσω αυτού τον εντόπισε η αστυνομία.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Ο 59χρονος κρατούνταν δυνάμει δύο καταδικαστικών αποφάσεων του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης και του Μικτού Εφετείου Αθηνών, βάσει των οποίων είχε καταδικαστεί σε δύο φορές ισόβια κάθειρξη και φυλάκιση τεσσάρων ετών, δύο μηνών και 15 ημερών για δύο ανθρωποκτονίες με πρόθεση που είχε διαπράξει στη Βασιλεία της Ελβετίας και τη Θεσσαλονίκη, το 1992 και το 1998 αντίστοιχα, παράνομη οπλοκατοχή, σωματική βλάβη, πλαστογραφία και άλλα αδικήματα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Οι δολοφονίες

Ο Σπύρος Καββαδίας είχε καταδικαστεί για δύο δολοφονίες που διέπραξε, η πρώτη τον Νοέμβριο του 1992 στη Βασιλεία της Ελβετίας με θύμα τη σύντροφό του Νικόλ Κίρχνερ και η δεύτερη το 1998 στη Θεσσαλονίκη με θύμα τη σύζυγό του Τάνια Χαριτοπούλου, με την οποία είχαν αποκτήσει ένα παιδί.

Όπως είχε καταγγελθεί, ο καταδικασθείς κακοποιούσε και τις δύο γυναίκες.

Δείτε παλαιότερα βίντεο με τις έρευνες για την εξιχνίαση των εγκλημάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Σπύρος Καββαδίας είχε δηλώσει την εξαφάνιση της συζύγου του:

Πηγή φωτό-βίντεο: anikolouli.gr

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης