Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τη Βίκυ Καγιά και τους μαθητές της από το Fashion Workshop να επιμελούνται την Πασχαλινή βιτρίνα του καταστήματος Pop Up Store, στην Πλατεία Κολωνακίου.

Για τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα, το Fashion Workshop by Vicky Kaya στηρίζει ενεργά το έργο της TOMS με τους ταλαντούχους μαθητές του να σχεδιάζουν τις βιτρίνες της TOMS με πολύ φαντασία και τέχνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θέμα είναι εμπνευσμένο από την κεντρική ιδέα της TOMS, One for One.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ιστορία, το Fashion Workshop by Vicky Kaya έχει σχεδιάσει τις βιτρίνες της TOMS για τα καταστήματα: Detroit στην Κηφισιά, Mojo στην Αθήνα, Pop Up Store στο Κολωνάκι, Kokkoris Optics στη Γλυφάδα και Fena στη Θεσσαλονίκη.

Το Fashion Workshop by Vicky Kaya, ένα πρωτοποριακό εργαστήρι ελευθέρων σπουδών, στο δεύτερο έτος λειτουργίας του, είναι ένας χώρος έμπνευσης, γνώσης και δημιουργίας στην καρδιά της Αθήνας. Καταρτισμένοι επαγγελματίες από όλους τους χώρους, προσφέρουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους στις νεότερες γενιές που θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο της μόδας.

About TOMS

Το 2006 ο Αμερικανός Blake Mycoskie ταξιδεύοντας σε ένα χωριό της Αργεντινής, διαπίστωσε ότι τα παιδιά δεν είχαν παπούτσια για να προστατεύσουν τα πόδια τους. Θέλοντας να τα βοηθήσει δημιούργησε την TOMS, μια εταιρεία που για κάθε ζευγάρι παπούτσια που θα πουλούσε θα πρόσφερε ένα ζευγάρι σε κάθε παιδί που το είχε ανάγκη. One for One. Από τότε η TOMS έχει εξελιχθεί από μία εταιρεία υποδημάτων, σε μία One for One εταιρεία, απευθυνόμενη σε διαφορετικές ανάγκες εκτός των υποδημάτων όπως τα γυαλιά οράσεως, βοηθώντας να δώσει όραση σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Eπιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης