O Kim Jong-un συνεχίζει τα… «ανοίγματα» προς τη διεθνή κοινότητα, στην προσπάθειά του να δείξει πως δεν χαρακτηρίζεται από την εσωστρέφεια του πατέρα του αλλά ότι είναι ένας ηγέτης ο οποίος δεν φοβάται να φανερώσει τις προτιμήσεις του σε συγκεκριμένα θεάματα.

Έτσι λοιπόν, μετά την επίσκεψη στον Ζωολογικό Κήπο της πρωτεύουσας, Πιονγκγιάνγκ και τη διοργάνωση θεατρικής παράστασης με σκηνές και επεισόδια από τον Μαγικό Κόσμο της Ντίσνεϊ, ο ηγέτης της Β. Κορέας είχε τη δυνατότητα να απολαύσει μια συναυλία με… αμερικανική μουσική!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσα στα κομμάτια που παρουσιάστηκαν από τα μέλη του συγκροτήματος ήταν το «My Way» του Frank Sinatra αλλά και το βασικό θέμα από την κινηματογραφική ταινία «Rocky». Όπως ήταν φυσικό, από τη σκηνή δεν μπορούσαν να απουσιάζουν ο Winnie the Pooh, ο Mickey Mouse και οι άλλοι αγαπημένοι ήρωες κινουμένων σχεδίων του Kim Jong-un.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενδιαφέρον πάντως προκαλεί η παρουσία της ίδιας μυστηριώδους γυναίκας στο πλευρό του, η οποία σύμφωνα με το κρατικό κανάλι της ασιατικής χώρας πρόκειται για μέλος της οικογένειάς του.

Δείτε το video…

Διαβάστε επίσης:
Γυναίκα-μυστήριο στο πλευρό του ηγέτη της B. Κορέας, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012, 23:27
«Πλημμύρισε» παιδιά το κέντρο της Πιονγκγιάνγκ, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012, 00:07

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης