Ένας Μεξικανός ο οποίος εργαζόταν σε αγρόκτημα στις Η.Π.Α. έγινε ο πρώτος άνθρωπος που πεθαίνει σε αμερικανικό έδαφος από δάγκωμα λυσσασμένης νυχτερίδας, ανακοίνωσε χθες αξιωματούχος του υπουργείου Υγείας.

Ο 19χρονος άφησε την τελευταία του πνοή τον περασμένο Αύγουστο ύστερα από νοσηλεία τριών εβδομάδων σε νοσοκομείο της Λουϊζιάνα λόγω επίθεσης από νυχτερίδα «βαμπίρ» στη φτέρνα την ώρα που κοιμόταν. Το περιστατικό είχε σημειωθεί στην επαρχία Μιτσοάκαν του Μεξικού, με τον ίδιο στη συνέχεια να μεταβαίνει στις Η.Π.Α. προκειμένου να εργαστεί, αγνοώντας ότι υπήρχε ειδικό εμβόλιο για αυτή την περίπτωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με βάση τα αποτελέσματα των ερευνών ο άτυχος νεαρός είχε δεχτεί επίθεση στις 15 Ιουλίου και στις 29 του ίδιου μήνα άρχισε να εργάζεται σε φυτεία ζάχαρης στις Η.Π.Α.. Ωστόσο, την επόμενη ημέρα πήγε στο νοσοκομείο παραπονούμενος για έντονη κούραση, πόνο στον αριστερό ώμο και μούδιασμα στο ίδιο χέρι, συμπτώματα που τα απέδιδε στον υπερβολικό φόρτο εργασίας. Τελικά, αφού μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νέας Ορλεάνης πέθανε στις 21 Αυγούστου», αναφέρεται.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης