Eπιμέλεια κειμένων: Χρήστος Μαζάνης  – Σωτήρης Σκουλούδης 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην υπουργός άμυνας του Καναδά Πολ Χέλιερ σε συνέντευξή του ισχυρίστηκε ότι όλες οι χώρες κρύβουν την ύπαρξη εξωγήινων μορφών ζωής από τους πολίτες τους. «Όχι μόνο υπάρχουν εξωγήινοι, αλλά οι κυβερνήσεις κρύβουν τις αποδείξεις γι’ αυτούς» υποστηρίζει ο  πρώην υπουργός, ο οποίος κατείχε τη θέση από το 1963 έως το 1967.

Ο Πολ Χέλιερ, 91 ετών σήμερα, καλεί τους ηγέτες του κόσμου να ομολογήσουν την υποτιθέμενη θεωρία συνωμοσίας, που σύμφωνα με τον ίδιο περιλαμβάνει στοιχεία για ΑΤΙΑ (UFO) και την επίσκεψη τουλάχιστον τεσσάρων ειδών εξωγήινων στη Γη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

​Σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο του Κάλγκαρι αυτή την εβδομάδα δήλωσε: «Ένα μεγάλο μέρος των μέσων ενημέρωσης δεν αγγίζει “τα έγγραφα” στα οποία υπάρχουν αποδείξεις. Απλώς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να ελπίζουμε ότι κάποια μέρα μπορεί να μαζευτεί αρκετός κόσμος και τελικά η αλήθεια να βγει προς τα έξω»
Σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο του Κάλγκαρι αυτή την εβδομάδα δήλωσε: «Ένα μεγάλο μέρος των μέσων ενημέρωσης δεν αγγίζει “τα έγγραφα” στα οποία υπάρχουν αποδείξεις. Απλώς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να ελπίζουμε ότι κάποια μέρα μπορεί να μαζευτεί αρκετός κόσμος και τελικά η αλήθεια να βγει προς τα έξω.Το κοινό θα πει, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο,”κύριε πρόεδρε, ή, κύριε πρωθυπουργέ, θέλουμε την αλήθεια και την θέλουμε τώρα, διότι επηρεάζει τις ζωές μας”».

«Οι εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια» 

Ο πρώην υπουργός Άμυνας –που αναφέρθηκε πρώτη φορά στην ύπαρξη εξωγήινων το 2005– δήλωσε ότι αυτοί «επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια». Στο παρελθόν είχε δηλώσει στο Russia Today πως «οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας στη Γη» και «μοιάζουν ακριβώς σαν εμάς και θα μπορούσαμε να τους προσπεράσουμε στον δρόμο χωρίς να το καταλάβουμε».

(Επιμέλεια υποτίτλων: zougla.gr)

Παράλληλα υποστήριξε ότι: «Ξοδεύουμε πάρα πολύ χρόνο να πολεμάμε ο ένας τον άλλο, ξοδεύουμε πάρα πολλά χρήματα σε στρατιωτικές δαπάνες και πολύ λίγα για τη διατροφή των φτωχών και τη φροντίδα σε άστεγους και αρρώστους». 

«Έχουμε μια μακρά ιστορία στον τομέα των UFO και φυσικά, από τότε που εφευρέθηκε η ατομική βόμβα, αυξήθηκε η δραστηριότητα τις τελευταίες δεκαετίες» συμπλήρωσε.

Οι ισχυρισμοί του ακολουθούν τη δημοσίευση πλάνων αυτή την εβδομάδα, τα οποία δείχνουν ένα μυστηριώδες αντικείμενο σε σχήμα UFO να το μεταφέρουν στο πίσω μέρος ενός φορτηγού στην έρημο της Νεβάδας. Το φορτηγό το συνόδευε όχημα της αστυνομίας. Λόγω του σχήματος του αντικειμένου και της απόστασης από την περίφημη Περιοχή 51, πολλοί έθεσαν το ερώτημα αν το μυστήριο αντικείμενο είναι UFΟ. Μπορεί κάποιοι να έσπευσαν να υποστηρίξουν πως το θέμα είναι τουλάχιστον «ύποπτο», καθώς τόσο μεγάλα φορτία συνηθίζεται να μεταφέρονται εργάσιμες ώρες και όχι κατά τη διάρκεια της νύχτας, ωστόσο δεν ήταν λίγοι κι όσοι ανέφεραν πως δεν πρόκειται για UFO, αλλά για ένα μη επανδρωμένο, τηλεκατευθυνόμενο Στελθ Β-2…

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Δείτε τι έχει δηλώσει στο παρελθόν ο πρώην υπουργός:

Αξιωματικοί των ΗΠΑ σπάνε τη σιωπή τους για τα ΑΤΙΑ 

Ο Καναδός πρώην υπουργός δεν είναι ο μόνος που υποστηρίζει την ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών. Υπενθυμίζεται ότι 7 πρώην αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, οι οποίοι έγιναν μάρτυρες εμφάνισης ιπτάμενων δίσκων πάνω από στρατιωτικές βάσεις στις ΗΠΑ τις δεκαετίες του ’60, του ’70 και του ’80, συγκεντρώθηκαν στην Ουάσιγκτον και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους για τα ΑΤΙΑ.

Μάλιστα παραχώρησαν συνέντευξη τύπου, την οποία μετέδωσε το ειδησεογραφικό δίκτυο CNN.

Οι αξιωματικοί εξήγησαν στους δημοσιογράφους πως οι εμφανίσεις των ιπτάμενων δίσκων στις συγκεκριμένες στρατιωτικές μονάδες δείχνουν ότι εξωγήινες μορφές ζωής ενδιαφέρονται για την κούρσα των πυρηνικών εξοπλισμών και ενδεχομένως θέλουν να στείλουν στην ανθρωπότητα ένα μήνυμα.

Από το 2005 ο Χέλιερ έχει υποστηρίξει σε δηλώσεις του τα εξής:

-«Οι εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και έχουν εντυπωσιαστεί με τον τρόπο ζωής μας».

-«Οι εξωγήινοι περπατούν ανάμεσά μας, αλλά αρνούνται να μοιραστούν τις προηγμένες τεχνολογίες τους».

-«Υπάρχουν 80 διαφορετικά είδη εξωγήινων, με μερικούς να μοιάζουν ακριβώς όπως εμείς και να είναι δύσκολο να τους αντιληφθούμε. Μεταξύ αυτών είναι οι “Tall Whites”, που συνεργάζονται με την πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ στη Νεβάδα, οι “Short Greys”, που έχουν πολύ λεπτά χέρια και είναι πολύ ψηλοί με μεγάλα κεφάλια, και οι “Nordic Blondes”».

-«Σχεδόν όλοι είναι καλοπροαίρετοι και φιλάνθρωποι και θέλουν να μας βοηθήσουν. Μόνο 1 με 2 είδη δεν είναι φιλικά».

-«Έχουμε μακρά προϊστορία με τα ΑΤΙΑ και φυσικά υπήρξε πολύ μεγαλύτερη δραστηριότητα τις τελευταίες δεκαετίες, ειδικά από τότε που εφευρέθηκε η ατομική βόμβα».

-«Οι εξωγήινοι είναι υπεύθυνοι για τη σύγχρονη τεχνολογία μας, συμπεριλαμβανομένων των μικροτσίπ, των LED και του Kevlar».

Πώς αναπαράγουν την είδηση τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης:

H «Daily Mail»:

O «Independent»:

H «Daily Mirror»:

H «Daily News»:

Το καναδικό thestar.com:
 

Ο Ρόναλντ Ρέιγκαν είχε ζητήσει βοήθεια από τους Σοβιετικούς για τους εξωγήινους!

Ο Ρόναλντ Ρέιγκαν, ο οποίος υπήρξε πρόεδρος στις ΗΠΑ από το 1981 μέχρι και το 1989, φαίνεται πως είχε επηρεαστεί πολύ από το επάγγελμα του ηθοποιού και τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ, όπως αποκαλύπτει ο συγγραφέας Ντέιβιντ Κλαρκ στο βιβλίο του «How UFOs Conquered the World».

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, έτσι μόνο θα μπορούσε να εξηγηθεί η εμμονή του με μια επικείμενη εισβολή από τους εξωγήινους στη Γη, που τον οδήγησε μάλιστα να ζητήσει τη βοήθεια του τότε ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.

Το βιβλίο του Κλαρκ θα βρεθεί στις προθήκες των βιβλιοπωλείων τον επόμενο μήνα. Όπως αναφέρεται στις σελίδες του, οι φόβοι του Ρέιγκαν ότι ο πλανήτης μας κινδυνεύει από εισβολή των εξωγήινων τον οδήγησαν στο πλαίσιο συνόδου κορυφής της Γενεύης το 1985 να ζητήσει τη βοήθεια του τότε ισχυρού ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.

Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι ο Γκορμπατσόφ αρχικά ένιωσε αμηχανία και στη συνέχεια φρόντισε με ευγένεια να αλλάξει θέμα της συζήτησης.

Παράλληλα, στο βιβλίο αναφέρεται ότι ο πρόεδρος Ρόναλντ Ρέιγκαν είχε καλέσει το 1982 στον Λευκό Οίκο ανώτατους δικαστές, αστροναύτες και άλλους επιφανείς Αμερικανούς για να δουν σε ιδιωτική προβολή την ταινία του Σπίλμπεργκ «Στενές επαφές τρίτου τύπου», που παρουσίαζε τους εξωγήινους ως φιλικά προς τους ανθρώπους όντα. Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος είπε στο κοινό: «Κάποιοι σε αυτή την αίθουσα γνωρίζουν ότι τα πάντα σε αυτή την ταινία είναι αλήθεια»!

Ο τότε αναπληρωτής σύμβουλος ασφαλείας στον Λευκό Οίκο Κόλιν Πάουελ θυμάται ότι ο Ρέιγκαν σε επίσκεψή του σε σχολείο του Μέριλαντ είχε μιλήσει στους μαθητές για την ύπαρξη εξωγήινων, καθώς κι ότι ο ίδιος αρκετές φορές είχε αναγκαστεί να διαγράψει από ομιλίες του προέδρου σχετικές αναφορές.

Σύμφωνα με το ίδιο βιβλίο, ο Ρόναλντ Ρέιγκαν είχε δεχθεί μεγάλη επιρροή και από την ταινία του 1951 «The Day the Earth Stood Still», όπου μια διαπλανητική ειρηνευτική αποστολή καταφθάνει στη Γη και χρησιμοποιεί ένα γιγάντιο ρομπότ για να βοηθήσει τις αντιμαχόμενες πυρηνικές δυνάμεις να δώσουν τέλος στις διαφορές τους.

Τέλος, ο Κλαρκ υποστηρίζει ότι ο Ρόναλντ Ρέιγκαν εκμυστηρεύτηκε στον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ πως δεν θεωρούσε απειλή για τις ΗΠΑ τη Σοβιετική Ένωση, αλλά  τους «εχθρικούς εξωγήινους».



(Η “Daily Mail” αφιερώνει εκτενές δημοσίευμα στο βιβλίο του Ντέιβιντ Κλαρκ που θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαΐου) 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΝΑSA: Θα βρούμε εξωγήινους

Σήματα από κατοικήσιμο πλανήτη έλαβαν οι αστρονόμοι!

Το εξωγήινο κρανίο που βρέθηκε στα βουνά της Ροδόπης

Ο Στήβεν Χόκινγκ… προειδοποιεί

Βρετανός αστροβιολόγος: «Βρήκαμε εξωγήινη ζωή»

Μια Ελληνίδα στη NASA

Αμερικανός καθηγητής Φυσικής: «Υπάρχουν τρεις τύποι εξωγήινων πολιτισμών»

Τι κρύβουν οι μυστικές υπηρεσίες για τους εξωγήινους

Τα είπε όλα πριν φύγει από τη ζωή

Aναζητούν ζωή στο Σύμπαν

Aνακάλυψαν τη δεύτερη Γη

Ανακαλύφθηκε στον Γανυμήδη τεράστιος ωκεανός με αλμυρό νερό

NASA: Βρήκαν υποθαλάσσιο υδροθερμικό «τζακούζι» στον Εγκέλαδο του Κρόνου;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης