Η 86η τελετή των Oscars είναι προ των πυλών. Οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις, οι stars τρέχουν από ατελιέ σε ατελιέ για να δοκιμάσουν εκείνες τις υπέροχες τουαλέτες των υψηλών οίκων ραπτικής καθώς και τα βαρύτιμα κοσμήματα ενώ οι αισθητικοί, οι κομμωτές και οι μακιγιέρ τρέχουν και δεν φτάνουν για να τις κάνουν να φαίνονται μικρές θεές.

Το κόκκινο χαλί είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους μεγαλύτερους stars του πλανήτη, που έχουν μάθει να ζουν στην λάμψη και στην χλιδή! Δεν σημαίνει, όμως, ότι είναι και απόλυτα ευτυχισμένοι.
Και υπάρχουν ηθοποιοί, που ενώ τα είχαν όλα και είχαν επιβραβευτεί με ένα ή και περισσότερα Oscars, δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν τις μετέπειτα δυσκολίες της ζωής τους και αποφάσισαν να βάλουν τέλος σ’ αυτήν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι οι 9 θλιβερές ιστορίες, που βρίσκονται πίσω από τα πολυπόθητα αγαλματίδια.

Ας αρχίσουμε με τον Chester Morris. O ηθοποιός πήρε το Oscar για το α’ ανδρικό ρόλο στην ταινία «Alibi» το 1929. Σε ηλικία 69 ετών, βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση βαρβατουρικών. Παρά το γεγονός, ότι δεν βρέθηκε κανένα σημείωμα δίπλα του, οι αρχές μίλησαν για αυτοκτονία. Ο βραβευμένος ηθοποιός είχε διαγνωστεί με καρκίνο και γνώριζε ότι θα πεθάνει. Δεν άντεξε όμως…
Ήταν το 1941, όταν η Susan Peters, πήρε Oscar β΄ γυναικείου ρόλου για την ταινία «Random Harvest». Ήταν μόλις 21 ετών και πολλά υποσχόμενη. Τρία χρόνια αργότερα, την Πρωτοχρονιά, είχε πάει για κυνήγι με τον σύζυγό της. Το όπλο εκπυρσοκρότησε, η σφαίρα την χτύπησε στο νοτιαίο μυελό και την άφησε παράλυτη. Έπεσε σε κατάθλιψη, χώρισε με τον σύζυγό της, σταμάτησε να τρώει και πέθανε σε ηλικία 32 ετών.

Ο George Sanders, βραβεύτηκε το 1950 με το Oscar β’ αντρικού ρόλου για την ταινία «All about Eve». Τα επόμενα χρόνια υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Το ξεπέρασε αλλά υπέφερε από κατάθλιψη. Ένα βράδυ, κλείστηκε σε ένα ξενοδοχείο, κατανάλωσε πέντε μπουκάλια με χάπια και έδωσε τέλος στη ζωή του. Άφησε ένα σημείωμα, στο οποίο έγραψε: «Αγαπητέ κόσμε, φεύγω γιατί βαρέθηκα. Νιώθω ότι έζησα αρκετά. Σε αφήνω με τις ανησυχίες σου. Καλή Τύχη. George Sanders»…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης