Το ΧΩΝΙ δημοσιεύει ολόκληρη τη συνέντευξη του επιχειρησιακού αρχηγού της «17 Νοέμβρη», την οποία ζήτησε αλλά δεν δημοσίευσε τελικά η ναυαρχίδα του ΔΟΛ.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας είναι το πρόσωπο των ημερών. Η κυκλοφορία του βιβλίου του «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη» (εκδόσεις Λιβάνη) έσκασε σαν βόμβα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γράφοντας μέσα από το κελί, αναφέρει το ΧΩΝΙ, ο «Λουκάς» της 17Ν βρέθηκε πάλι στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Τόσο, που ακόμη και η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη -ό,τι πιο συστημικό έχει να επιδείξει το ελληνικό μιντιακό κατεστημένο, επισημαίνει το ΧΩΝΙ- κίνησε γη και ουρανό για να εξασφαλίσει την πρώτη και αποκλειστική συνέντευξη του φυλακισμένου συγγραφέα. Και την εξασφάλισε. Μόνο που, μετά, άλλαξε γνώμη. Το βράδυ της Παρασκευής ενημέρωσε ότι δεν προτίθεται να δημοσιεύσει τη συνέντευξη.

Το ΧΩΝΙ δημοσιεύει το πλήρες κείμενό της, ώστε να μάθουν όλοι οι Έλληνες τι λέει ο Δημήτρης Κουφοντίνας στην «απαγορευμένη συνέντευξη».

Ο «Λουκάς» της 17Ν απαντά για τα «ματωμένα χρήματα» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τα πραγματικά αιματοβαμμένα χρήματα είναι των πάμπλουτων μέσα στην κρίση ανεπάγγελτων μεγάλων πολιτικών οικογενειών, που θησαυρίζουν ακόμα και τώρα διαθέτοντας τα κλεμμένα για τα επόμενα σχέδιά τους κατά του λαού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφέρεται επίσης στο εξώφυλλο του βιβλίου, τονίζοντας: «Νιώθω παιδί του αγώνα και για μένα το εξώφυλλο συμβολίζει τη συνέχεια του αγώνα. Οι επικριτές μας ας μείνουν παιδιά των ταγματασφαλιτών, αυτών που στήριζαν τα αυταρχικά καθεστώτα και απολαμβάνουν διαχρονικά τους καρπούς των κόπων μας».


To βιβλίο του Δ. Κουφοντίνα κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Λιβάνη

Αυτή την Κυριακή ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ το ΧΩΝΙ. Στα περίπτερα όλης της χώρας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης