Με υλικά του 1974 χτίζει το πολιτικό του μέλλον ο ΓΑΠ. Τουτέστιν με Αλλαγή και Κίνημα, λέξεις που θα συμπεριλαμβάνονται στον τίτλο του κόμματος του σε μία σύνθεση του τύπου Κίνημα Αλλαγής.

Λες και υπήρχε περίπτωση ένα κίνημα να είναι κίνημα μη αλλαγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχει, όμως, και ένα άλλο μπάζο από την παλιά κατεδάφιση. Είναι η ημερομηνία εξαγγελίας ίδρυσης του κόμματος. Ο αείμνηστος Ανδρέας την έκανε στις τρεις του Σεπτέμβρη. Ο Γιώργος επέλεξε τις τρεις του Γενάρη. Να γιατί δεν έκανε τις ανακοινώσεις του στις 30 Δεκεμβρίου, όπως είχε αποφασίσει αρχικά.

Με την πρωτοβουλία του, ο ΓΑΠ δείχνει να αμφισβητεί έντονα την πατρική παρακαταθήκη ότι το κόμμα δεν χαρίζεται, δεν τεμαχίζεται και δεν κληρονομείται. Η τακτική του φανερώνει ότι και θέλει να το κληρονομήσει, άνευ διαθήκης, βέβαια, και το τεμαχίζει και απαιτεί να του χαρίσουν την πελατεία του.

Στόχος του είναι το νέο κόμμα να καταλάβει την τρίτη θέση και να καταστεί ο ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων, φιλοδοξία που τον φέρνει αντιμέτωπο με άλλους τρεις επίδοξους εντολοδόχους πρωθυπουργούς, Βενιζέλο, Θεοδωράκη, Μιχαλολιάκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η στελέχωση του νέου κόμματος δεν θα έχει καμία σχέση με το παλαιό ΠΑΣΟΚ, για να φαίνεται ότι όντως κάτι νέο γεννιέται. Άλλη μία πατεντάτη αντιγραφή της συνταγής Ανδρέα, που το 1974 γύρισε επιδεικτικά την πλάτη στα στελέχη της προδικτατορικής Ένωσης Κέντρου.

ΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ κοτέτσι(!!!) το Μέγαρο Μαξίμου, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης