Για σοβαρά κρούσματα παραβίασης της εκλογικής νομιμότητας σε τμήματα του Πειραιά έκανε λόγο εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου όπου ψήφισε ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ για τη δημαρχία Θεόδωρος Δρίτσας.

Επίσης, τόνισε ότι από το πρωί στις κάλπες κυοφορείται η αλλαγή, κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες για τον Πειραιά και δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα ο λαός κρατάει τη δύναμη στα χέρια του. Ο Πειραιάς αλλάζει, η περιφέρεια αλλάζει, η Ελλάδα αλλάζει. Από το πρωί στις κάλπες κυοφορείται αυτή η αλλαγή. Μέχρι το βράδυ να μη λείψει κανείς από τη μάχη του Πειραιά, από τη μάχη της Δημοκρατίας. Ευχαριστώ όλες και όλους που εργάζονται ώστε να διεξαχθεί άψογα η εκλογική διαδικασία. Το έργο τους είναι δύσκολο, γιατί έχουμε γενικευμένα κρούσματα ανοιχτών παραβιάσεων της νομιμότητας» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Το λιμάνι της αγωνίας

Σημειώνεται ότι ο συνδυασμός του Θ. Δρίτσα καταγγέλλει την εισβολή μηχανοκίνητων ομάδων στον Πειραιά Σύμφωνα με όσα αναφέρεται σε ανακοίνωση, μηχανοκίνητες ομάδες ατόμων με ξυρισμένα κεφάλια και μαύρες μπλούζες περιφέρονται σε εκλογικά τμήματα, φωτογραφίζουν και απειλούν υποψηφίους του συνδυασμού Δρίτσα.

Στην ανακοίνωση του συνδυασμού «Το λιμάνι της αγωνίας» αναφέρεται ότι ο ίδιος ο κ. Δρίτσας επικοινώνησε με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., ενώ το νομικό τμήμα του συνδυασμού επικοινώνησε με τον Δικηγορικό Σύλλογο της πόλης, ώστε να παρέμβει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καλούμε τα μέλη μας και τους ψηφοφόρους μας να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, να προσπαθήσουν με κάθε ειρηνικό τρόπο να εξασφαλιστεί η ομαλότητα της ψηφοφορίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο κ. Δρίτσας επικαλέστηκε επίσης καταγγελίες πολιτών ότι σε εκκλησία του Πειραιά, ο ιερέας μετά το πέρας της Λειτουργίας έκανε εγκωμιαστικά σχόλια υπέρ του Β. Μαρινάκη.

Εν τω μεταξύ, τόσο ο συνδυασμός Δρίτσα όσο και ο συνδυασμός του Β.Μιχαλολιάκου προσέφυγαν στην Εισαγγελία Πειραιά, καταγγέλλοντας τον συνδυασμό του Γ. Μώραλη για αφισοκόληση έξω από εκλογικά τμήματα, το βράδυ του Σαββάτου.

Επίσης, κατήγγειλαν ότι μέλη του συνδυασμού Μώραλη μοίραζαν σταυρωμένα ψηφοδέλτια έξω από εκλογικά τμήματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης