Την πλήρη διαφοροποίησή της με την κυβέρνηση επισημοποίησε από το βήμα της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία νωρίτερα κατήγγειλε τους στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού, βαθαίνοντας το ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H κυβέρνηση της Αριστεράς παραδίδει τη λαϊκή εντολή στην τρόικα μαζί με τα κλειδιά της χώρας«Είμαστε όχι αυτά που λέμε αλλά αυτά που πράττουμε», δήλωσε η κα. Κωνσταντοπούλου εξαπολύοντας επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος φρόντισε να αποχωρήσει από το έδρανο κατά την ομιλία της.

«Ντράπηκα με όσα έγιναν, υποστήριξε και μίλησε για προσωπικές επιθέσεις που δέχτηκε αλλά και για απόπειρα κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος».

«Δεν είναι πρωτοτυπία εκείνοι που φέρνουν Μνημόνια να κατηγορούν εκείνους που αντιστέκονται σεΜε στενοχωρεί η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να καταχωρηθεί στους πρωθυπουργούς των Μνημονίων αυτά για παλιμπαιδισμό. Πόσες φορές ο κ. Σαμαράς δεν κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα για πρόεδρο δεκαπενταμελούς. Δεν είναι πρωτοτυπία να κατηγορούν όσους αντιστέκονται για προδοσία και σύμπραξη με τον εχθρό», είπε η κα Κωνσταντοπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εκείνο που είναι πραγματική πρωτοτυπία σε όλη την Ευρώπη είναι η κυβέρνηση της Αριστεράς να παραδίδει την λαϊκή εντολή στην τρόικα μαζί με τα κλειδιά της χώρας. Δεν αρκεί να λέτε δεν υιοθετούμε το μνημόνιο όταν ψηφίζετε την κατάλυση και των τελευταίων εγγυήσεων κοινοβουλευτικής λειτουργίας», τόνισε.

«Είμαστε όχι ό,τι λέμε αλλά ό,τι πράττουμε. Σήμερα επέλεξα να κάνω αυτό που κάνω όταν σπιλώνεται και παραποιείται η αλήθεια. Δεν θα υπερασπιστώ άλλο τον πρωθυπουργό γιατί με έπεισε ο ίδιος ότι πρέπει να σταματήσω να το κάνω. Με πληγώνει και με στενοχωρεί η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να καταχωρηθεί στους πρωθυπουργούς των Μνημονίων και να επιλέξει να πετάξει τους συντρόφους του στα σκυλιά και να ανέχεται να τον υπερασπίζονται οι εκπρόσωποι του πιο παλιού και διεφθαρμένου διαπλεκόμενου κατεστημένου».

«Θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου την διαδρομή μου την αξιοπρέπεια και την υπόσταση μου», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης