«Προκλητική» χαρακτήρισε η πρόεδρος της Βουλής τη στάση του Γιάννη Στουρνάρα, με αφορμή την απουσία του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος από την αρμόδια Επιτροπή του Κοινοβουλίου, όπου είχε κληθεί να καταθέσει.

«Ευθέως σας λέω ότι θεωρώ προκλητική τη στάση του κ. Στουρνάρα, προκλητικό το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει προσέλθει στην Βουλή κατά τον προσήκοντα τρόπο για να υποβάλει την έκθεση που για πρώτη φορά αποστέλλεται με αυτόν τον τρόπο και προκλητικό ότι αρνείται μετερχόμενος προσχήματα να εμφανιστεί στη Βουλή και ιδιαιτέρως προβληματικό ότι έχει επιχειρήσει μια ευθεία παρέμβαση στις πολιτικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό, παρέμβαση υπονομευτική και όχι υποστηρικτική της κυβερνητικής πολιτικής, όπως προβλέπει το καταστατικό της Τράπεζας της Ελλάδας», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, πυροδοτώντας νέες εντάσεις στην Επιτροπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα όσα είπε η πρόεδρος της Βουλής παρενέβη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, και ακολούθησε ένταση στην Επιτροπή.

Η κ. Κωνσταντοπούλου είπε προς τον πρώην υπουργό ότι είναι «αντιληπτή η ανησυχία σας και ως εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ» και τον «ανακάλεσε στην τάξη».

Μάλιστα, το κλίμα οξύνθηκε ακόμη περισσότερο όταν πήρε τον λόγο ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης