Η υπόθεση Κασιαδιάρη δεν αφαιρέθηκε από το σημερινό πινάκιο του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων, λόγω ασυλίας, καθώς ο ίδιος έχει καταθέσει από τις 12 Ιουλίου αίτημα για άρση της βουλευτικής του ασυλίας προς τον πρόεδρο της Βουλής και στη συνέχεια ανάλογο αίτημα και προς την Εισαγγελία, τονίζεται σε ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο για το θέμα.

Στην ίδια ανακοίνωση η Χ.Α. τονίζει ότι όπως έχει υποσχεθεί και προεκλογικά, θα αγωνιστεί για την κατάργηση των βουλευτικών προνομίων, βασικότερο εκ των οποίων είναι η βουλευτική ασυλία. «Εφαρμόζουμε στην πράξη τις εξαγγελίες μας και αυτό πονάει τα άθλια φερέφωνα του πολιτικού μας συστήματος», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση η οποία καταλήγει ως εξής: «Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα, όπου έχει στηθεί μία θλιβερή σκευωρία από στελέχη του Σύριζα, ανυπομονούμε να φτάσει η ώρα της δίκης για να λάμψει η αλήθεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να θυμίσουμε ότι στη Βουλή έχει διαβιβαστεί η δικογραφία σε βάρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, αναφορικά με εμπλοκή του σε υπόθεση επίθεσης και ληστείας σε βάρος καθηγητή το 2007 στην Πολυτεχνειούπολη.

Διαβάστε επίσης:

Αναβλήθηκε η δίκη Κασιδιάρη, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012, 12:07

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης