Τριήμερο στρατιωτικό πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις κήρυξε ο απερχόμενος υπουργός Άμυνας Ν. Δένδιας, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα με το ελληνικό F16 σε αεροπορική βάση την Ισπανία, κατά το οποίο έχασαν τη ζωή τους μεταξύ άλλων οι δύο Έλληνες πιλότοι του μαχητικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια, κατόπιν εισηγήσεως του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου, κηρύσσεται τριήμερο στρατιωτικό πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις, από σήμερα έως τις 29 Ιανουαρίου 2015, για το τραγικό γεγονός της 26ης Ιανουαρίου, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο Αξιωματικοί (Ι) της Πολεμικής Αεροπορίας.

Την ίδια ώρα στην Αεροπορική Βάση Los LIanos, στο Albacete της Ισπανίας, θα μεταβεί σήμερα ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) αντιπτέραρχος Ευάγγελος Τουρνάς.

Η ανακοίνωση του ΓΕΑ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων του τραγικού δυστυχήματος της 26ης Ιανουαρίου 2015, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, θα μεταβεί σήμερα, 27 Ιανουαρίου 2015, στην Αεροπορική Βάση Los Llanos, στο Albacete της Ισπανίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης