Ο Joey συνεχίζει τις «Πάρτι Τουρ» ζωντανές του εμφανίσεις και επιστρέφει στην πόλη του, την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στο Δέντρο στο Bar (Β. Γεωργίου 25, Θεσσαλονίκη).

Τον Joey θα τον συναντήσεις στα καλντερίμια της Θεσσαλονίκης με την κιθάρα του, να σκαρώνει στίχους και μελωδίες, βγαλμένες μέσα από την καθημερινότητα. Ως γνήσιος νεορομαντικός τροβαδούρος γράφει συνεχώς τραγούδια, τα οποία ντύνει με Folk & Roll ηχοχρώματα, τα οποία είναι όλα βασισμένα σε αληθινές ιστορίες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, καταφέρνει να γίνει γνωστός στο κοινό με τα «Καλντερίμια» και το Φθινόπωρο του 2015 παρουσιάζει τον πρώτο του δίσκο, με τίτλο «Καντάδες & τα λοιπά». Την Άνοιξη του 2017 κυκλοφόρησε το δεύτερο του album με τίτλο «Γούστο μου, Καπέλο μου», ενώ πριν λίγες ημέρες παρουσίασε το digital single «Δε Μπυράζει» που αγαπήθηκε από κοινό και ραδιόφωνα!

Στο ζωντανό του πρόγραμμα παρουσιάζει τόσο δικές του συνθέσεις όσο και αγαπημένες μελωδίες άλλων καλλιτεχνών διασκευασμένες με τον δικό του χαρακτήρα. Κυρίως όμως αυτό που θα βιώσει ο ακροατής είναι μια μαγική ατμόσφαιρα, βγαλμένη από τα πολύχρωμα σοκάκια της πόλης, που αποπνέουν φρεσκάδα, έρωτες και αυθεντικές ιστορίες τραγουδισμένες από τον Joey!

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στο Δέντρο στο Bar, ο Joey θα μας χαρίσει ακόμα μια μαγική βραδιά γεμάτη με ιστορίες και έρωτες βγαλμένους από τα πιο όμορφα σοκάκια της πόλης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Β. Γεωργίου 25, Θεσσαλονίκη

Είσοδος Ελεύθερη – Έναρξη 22:00

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης