Συνέντευξη: Κατερίνα Νινιού
Κάμερα: Ανέστης Κόνιαλης

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό show μαχητών κλείνει δέκα χρόνια και τα γιορτάζει με μια σπουδαία επετειακή διοργάνωση που στόχο έχει να γράψει ιστορία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σάββατο 23 Απριλίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι (20.00), το No Limits «Star Wars» επιφυλάσσει, με αφορμή τη δεκαετή του επέτειο, την καλύτερη αγωνιστική κάρτα που είχε ποτέ την ευκαιρία να παρακολουθήσει το ελληνικό κοινό, με τα μεγαλύτερα αστέρια του χώρου συγκεντρωμένα.

Η επετειακή διοργάνωση θα είναι αφιερωμένη στους τρεις αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού, Αναστάσιο Τουλίτση, Κωνσταντίνο Πανανά και Ελευθέριο Ευαγγέλου, που έχασαν πρόσφατα τη ζωή τους, όταν το αεροσκάφος στο οποίο επενέβαιναν συνετρίβη κατά τη διάρκεια της ασκήσεως ΑΣΤΡΑΠΗ, πάνω από την Κίναρο.

Η Χρυσάνθη Πάτερου παίρνει τη σκυτάλη από την «ψυχή», την εμπνεύστρια, δημοσιογράφο και χρόνια παρουσιάστρια και διοργανώτρια του event του No Limits Γεωργία Μπιτάκου και ανεβαίνει στο «ρινγκ» για να παρουσιάσει το εφετινό No Limits 27- Star Wars.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Χρυσάνθη είναι αθλήτρια, υπήρξε πολίστρια του Ολυμπιακού κι έτσι νιώθει και αναγνωρίζει τον παλμό, τον κόπο και την προσπάθεια των αθλητών. Η ίδια μιλάει στην κάμερα του zougla.gr για τον μεγάλο αυτόν θεσμό των fight games, το No Limits «Star Wars».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης