Συνεχίζονται οι εκπλήξεις στο Κύπελλο Ελλάδας, με τον Πανθρακικό να γίνεται η τρίτη ομάδα της Super League που τίθεται εκτός συνέχειας μετά τον Λεβαδειακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα της Κομοτηνής ηττήθηκε με 4-1 στα πέναλτι από τη Νίκη Βόλου (2-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση) κι έτσι είδε την ομάδα της Μαγνησίας να παίρνει το πολυπόθητο εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τζάνης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 16’, ενώ ο Ίγκορ στο 32’ έκανε το 2-0 για το συγκρότημα του Μάντζιου, ωστόσο ο Ανιέτε με γιολ στο 80’ έστειλε το παιχνίδι στην παράταση και από εκεί χωρίς να αλλάξει κάτι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.

Εκεί η Νίκη Βόλου αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη και επικράτησε 4-1, πανηγυρίζοντας μια σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Πανθρακικός (Ά. Μάντζιος): Κουτσόπουλος, Πόποβιτς, Χρήστου, Ρομέου(69′ Καθάριος), Εμπόου, Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά, Μίκουλιτς, Τζάνης(66′ Χασομέρης), Σκλιοπίδης, Ίγκορ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νίκη Βόλου (Π. Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Ζουλιώτης(75′ Ριβέρα), Γέσιτς, Ακασού, Γιώτας, Γκοτούβος, Μπιτσάκος, Ισαάκ(43′ Μανουσάκης), Ανιέτε, Τζιώρας

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης