Στο… στείρο 0-0 έμειναν Καλλονή και Παναιτωλικός στη Μυτιλήνη. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League και πρόσθεσαν από ένα βαθμό στη συγκομιδή τους.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές ευκαιρίες, με την Καλλονή να παίρνει μέτρα στο γήπεδο όσο κυλούσε η ώρα. Οι γηπεδούχοι σε γενικές γραμμές είχαν την υπεροχή, ενώ απειλούσαν με στημένες φάσεις και δημιουργό τον Λεοζίνιο.

Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να βγει στις αντεπιθέσεις, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Η φάση του αγώνα καταγράφηκε στις καθυστερήσεις. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Βαλιό, όμως ο διαιτητής Παπαπέτρου ακύρωσε το γκολ με υπόδειξη του βοηθού του για οφσάιντ. Η απόφαση ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς Καλλονής.

Καλλονή – Παναιτωλικός 0-0 (Novasports 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες:
Στεβάνοβιτς – Φωτάκης, Κούσας, Εντζεγκέλε

Κόκκινες κάρτες:


Καλλονή (Γιάννης Ματζουράκης):
Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βαλιός, Γιορέντε, Στεβάνοβιτς, Κεϊτά, Λεοζίνιο (84′ Ναβάρο), Μανούσος (71′ Μίνγκας), Καμαρά (72′ Καλτσάς), Χουάνμα.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):
Ράφαελ, Κουτρουμάνος (63′ Κόρμπος), Κούσας, Εντζεγκέλε, Κέβιν, Γοδόι, Φωτάκης (57′ Καλογέρης), Μαρτίνεθ, Μύγας, Κάπελ, Άλβες (82′ Βασιλείου).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης