Πιο απελευθερωμένος νιώθει ο Κέβιν Μιραλάς με το στυλ ποδοσφαίρου που έχει εμφυσήσει ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην Έβερτον, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού.

«Για μένα είναι πιο εύκολο γιατί μιλάω ισπανικά και τον καταλαβαίνω καλύτερα. Αν και ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τον Ντέιβιντ Μόγες επειδή είναι ένας καλός προπονητής, ο Ρομπέρτο είναι διαφορετικός γιατί το ισπανικό στυλ ποδοσφαίρου είναι αλλιώς», δήλωσε στο Sky Sports ο πρώην στράικερ του Ολυμπιακού που πλέον έχει καθιερωθεί στα «ζαχαρωτά» ως δεξιός μέσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αισθάνομαι πως παίζω πιο σταθερά πλέον. Παίζω ολοένα και καλύτερα. Στο πρώτο ματς δεν ήμουν καλός αλλά σωματικά νιώθω περίφημα και όλα είναι εντάξει. Σούταρα και θεωρώ πως το γκολ (σ.σ κόντρα στην Χαλ) είναι δικό μου. Ο Γκάρεθ (σ.σ Μπάρι) βρήκε λιγάκι τη μπάλα αλλά είδα το ριπλέι στην τηλεόραση και είχε το δικό μου όνομα στο γκολ», πρόσθεσε ο Βέλγος επιθετικος που εκτός από ένα γκολ στο ίδιο ματς μοίρασε και μια ασίστ.

Ο 26χρόνος στράικερ καταλήγοντας εξέφρασε την πεποίθησή του πως με τον Μαρτίνεθ η Εβερτον μπορεί να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Το ισπανικό στυλ ποδοσφαίρου είναι το δικό μου στυλ και με τον Ρομπέρτο όλα είναι διαφορετικά. Φιλοδοξία της ομάδας είναι για φέτος η έξοδος στο Champions League. Θα είναι δύσκολο να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα αλλά όχι και αδύνατο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης