Το Loux Cola Pro Series 2014 ολοκληρώνεται για φέτος το Σάββατο, 17 Μαΐου 2014 στην Αθήνα και κλείνει την αυλαία με μια τελευταία συναρπαστική αναμέτρηση Pro Evolution Soccer 2014 που θα πραγματοποιηθεί σtο εμπορικό κέντρο Athens Heart.

Στον τελικό διαγωνισμό θα λάβουν μέρος οι 32 καλύτεροι παίκτες από όλη την σεζόν για να διεκδικήσουν τον τίτλο του πανελλήνιου πρωταθλητή και πλούσια χρηματικά έπαθλα. Οι 2 φιναλίστ θα μας εκπροσωπήσουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Pro Evolution Soccer 2014 είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους fans να απολαύσουν ένα από τα πιο σημαντικά gaming events του είδους. Στον τελικό θα παρευρεθούν παίκτες από την υπόλοιπη Ελλάδα, οι οποίοι θα μοιραστούν τις εμπειρίες και τις απόψεις τους με τους διαγωνιζόμενους και τους επισκέπτες. Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Λουξ cola είναι αρωγός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ηλεκτρονικού ποδοσφαίρου Pro Evolution Soccer 2014 και με αυτόν τον τρόπο στηρίζει έμπρακτα, κοινωνικά και αθλητικά γεγονότα.

Το Loux Cola Pro Series 2014 @ Αθήνα έχει ώρα check in 09:00-10:00 π.μ. και ώρα έναρξης 11:00 π.μ.
Για πληροφορίες σχετικά με διαγωνισμούς και άλλα events που διοργανώνει το επίσημο αναψυκτικό των Pro Series 2014 Λουξ cola επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.loux.gr/pes2014

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης