Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΟΦΗ με 3-1 ο Άγγελος Αναστασιάδης επικοινώνησε με τον Ιάκωβο Αγγελίδη και έθεσε την παραίτησή του! Ο Έλληνας τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» είπε στη συνέντευξη Τύπου.

«Από τις πιο άσχημες προπονητικές ημέρες στην καριέρα μου. Και δεν έχει σχέση με τον ΟΦΗ, που είναι μεγάλη ομάδα. Σήμερα εμείς αυτή την ομάδα με τα χίλια προβλήματα αφήσαμε και πέρασε ένα ημίχρονο χωρίς να κάνουμε τίποτα. Είναι ντροπή. Την ευθύνη όλη την παίρνω εγώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενημέρωσα τους ποδοσφαιριστές στο ημίχρονο ότι εγώ δεν έχω καμία δουλειά και καμία σχέση με αυτό που κάνετε που βλέπω. Και τους είπα ότι θα θέσω στη διάθεση της διοίκησης την παραίτησή μου. Τους ενημέρωσα όπως και τον κ. Αγγελίδη. Η απόφαση είναι της διοίκησης. Αν θέλει να μείνω μέχρι το τέλος του συμβολαίου εγώ θα μείνω εδώ. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος από αυτό που είδα και συνέβη».

Συνεχίζοντας είπε: «Με αυτό που κάνω λύνω τα χέρια των ανθρώπων που είναι πάνω. Δεν φεύγω. Εγώ είμαι εδώ. Ζήτησα από την αρχή να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν παίζω με τα λόγια μου εγώ.

Είπα ότι ο μόνος στόχος είναι αυτό. Όταν είσαι 8 πόντους πίσω και μένουν 11 παιχνίδια και υπάρχει αυτή η κατάσταση από το παιχνίδι με τον Αστέρα, ένα ταρακούνημα χρειάζεται. Εσείς τι λέτε αν πρέπει να φύγει κάποιος ποιος θα φύγει; Έτσι όπως είναι ο ΟΦΗ δεν χρειάζεται μία ομάδα να έχει προπονητή για να τον κερδίσει. Αν συνέβη να υποτίμησαν τον ΟΦΗ ή είχαν το μυαλό στον Ολυμπιακό γι’ αυτό φταίω εγώ».

«Kαμία απόφαση εν θερμώ»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, όπως διαμηνύθηκε από τον «δικέφαλο του Βορρά», η διοίηση της ομάδας δεν είναι διατεθειμένη να πάρει εν θερμώ την απόφασή της σχετικά με το μέλλον του έμπειρου τεχνικού στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

«Δεν θα μάθετε σήμερα αν γίνεται ή όχι αποδεκτή η παραίτηση του Άγγελου Αναστασιάδη» ήταν η επίσημη θέση της ΠΑΕ, με την αυριανή να θεωρείται κρίσιμη μέρα για το αν θα γίνει ή όχι αποδεκτή η παραίτηση του Μακεδόνα τεχνικού, ο οποίος σημειωτέον είχε ενημερώσει τους παίκτες του γι’ αυτήν την κινησή του από το ημίχρονο του ματς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης