Τον περασμένο Δεκέμβριο τού προτάθηκε ανανέωση συμβολαίου και μάλιστα με παχυλές αμοιβές, το αποδέχτηκε και τώρα, επτά μήνες αργότερα, του ζητούν λύση συνεργασίας ενώ αυτός έχει υπογράψει συμβόλαιο ως το 2017.

Ο λόγος για τον Ράζβαν Ρατς, του οποίου ο περιορισμός και η προτροπή να συνεχίσει αλλού την καριέρα του αιφνιδίασε όχι μόνο τον ίδιο αλλά και τον κόσμο της ομάδας, που περίμεναν άλλους παίκτες να αδειάσουν το ρόστερ, αλλά είδαν αυτόν που πέρυσι έκανε μια πολύ καλή σεζόν στην πλάγια γραμμή του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρουμάνος διεθνής έκανε δηλώσεις για το διαζύγιό του με τον ΠΑΟΚ στη ρουμάνικη ιστοσελίδα gsp.ro και είπε πράγματα που δείχνουν πως δεν είναι πρόθυμος να αποδεχτεί την άμεση απομάκρυνσή του. «Με έχουν βάλει στο μεταγραφικό παζάρι.

Έχω διετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και θέλω να σεβαστώ το συμβόλαιό μου. Θα ξεκινήσω προπόνηση με τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα είμαι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου που παίζουν στη δεύτερη ομάδα.

Οι άνθρωποι εδώ δεν είχαν κανένα λόγο να μου συμπεριφέρονται έτσι. Κοινοποίησαν την απόφαση χωρίς να μου εξηγήσουν το γιατί και το πώς. Έχει γραφτεί ότι είχα προβλήματα με την τεχνική ηγεσία, με τους συμπαίκτες μου αλλά δεν ήταν έτσι. Προσπάθησα να βοηθήσω με την εμπειρία μου, ήμουν ένας από τους καλύτερους παίκτες την περασμένη σεζόν στον ΠΑΟΚ» είπε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης