Μπάσιμο για την απόκτηση του Μαχμούντ Σικαμπάλα έκανε ο Ολυμπιακός, χωρίς τη βοήθεια του… Βλάσση Τσάκα, ο οποίος θυμίζουμε ότι πριν από έναν χρόνο έλεγε σε όλους τους τόνους ότι τον είχε κλείσει για λογαριασμό του Παναθηναϊκού!

Σύμφωνα με αναφορές του Τύπου της Αιγύπτου, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν καταθέσει αρκετά ελκυστική πρόταση (που αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ, μέσω ιταλικής εταιρείας) στη διοίκηση της Ζάμαλεκ για την απόκτηση του 27χρονου διεθνούς επιθετικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, προσθέτουν πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να δώσουν κοντά στο 1 εκατ. ευρώ στον ποδοσφαιριστή για κάθε χρόνο συμβολαίου.

«Δεν έχουμε ακόμα καμία επίσημη πρόταση για τον Σικαμπάλα. Αν έρθει, θα το συζητήσουμε» τονίζουν οι διοικούντες τη Ζάμαλεκ.

Ο Σικαμπάλα, ο οποίος είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ την περίοδο 2005-2006, τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Αλ Ουάσλ, με τη φανέλα της οποίας είχε 13 συμμετοχές και πέντε γκολ. Το όνομα του Σικαμπάλα βρέθηκε στο μετεγγραφικό στόχαστρο και της Άντερλεχτ, με την πρωταθλήτρια Βελγίου να παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της καριέρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης