Ο Γυμναστικός σύλλογος Πυγμαχίας «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ» του Ολυμπιονίκη Πυγμαχίας Γιώργου Στεφανόπουλου, λειτουργεί πλέον στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Πυγμαχίας στο Περιστέρι που φέρουν το όνομά του, σε έναν όμορφο και σύγχρονο αθλητικό χώρο Ολυμπιακών προδιαγραφών, τον οποίο παραχώρησε ο δήμαρχος κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, για να φιλοξενείται πλέον το ολυμπιακό άθλημα του Περιστερίου στο «σπίτι» του και να εκπροσωπείται από τον κορυφαίο Έλληνα πυγμάχο.

Στο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ» ο Γιώργος Στεφανόπουλος υποδέχεται όποιον επιθυμεί να μυηθεί στα μυστικά της πυγμαχίας και όχι μόνο. Ο χώρος είναι ιδανικός για οποιονδήποτε επιθυμεί να κάνει πρωταθλητισμό ή και να αθληθεί γενικότερα και απευθύνεται σε άντρες, γυναίκες και παιδιά όλων των ηλικιών. Θεωρεί ότι η πυγμαχία είναι ένα απόλυτα ασφαλές άθλημα και απευθύνεται στον οποιονδήποτε που επιθυμεί να αποκτήσει καλή φυσική κατάσταση, να εκτονωθεί, να πιστέψει στον εαυτό του αλλά και να γνωρίσει τις ψυχικές και σωματικές δυνάμεις του. Ειδικά στις μέρες μας, εκτιμά ότι ο πυγμαχικός σάκος αποτελεί το ιδανικότερο αντικαταθλιπτικό και αγχολυτικό μέσο εκτόνωσης για μεγάλους και μικρούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια προπόνηση είναι αρκετή για να νιώσει κανείς τη μαγεία του αθλήματος και να καταλάβει, γιατί κάθε μέρα κερδίζει στη χώρα μας όλο και περισσότερους λάτρεις. Σύμφωνα με τον Ολυμπιονίκη Γ. Στεφανόπουλο, στην Ελλάδα το μποξ είναι δυστυχώς ένα ιδιαίτερα παρεξηγημένο άθλημα, γιατί στην κοινή συνείδηση θεωρείται βίαιο κι επικίνδυνο άθλημα, ενώ είναι στατιστικά αποδεδειγμένο ότι είναι πολύ πιο ασφαλές και ακίνδυνο από πολλά δημοφιλή αθλήματα, αρκεί κάποιος να αναζητήσει και να εμπιστευθεί ως δάσκαλό του κάποιον πραγματικό γνώστη του αθλήματος με ήθος και μεγάλο σεβασμό προς τον άνθρωπο και τη σωματική του ακεραιότητα.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ

ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ 21 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΓΕΦΥΡΑ ΡΟΣΙΝΙΟΛ)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ” ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ” (ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ)

ΤΗΛ ΕΠΙΚ. 6945034841 6979514914

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης