Ο προπονητής της Εφές Αναντόλου, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, μίλησε για το πέμπτο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς της Ευρωλίγκας (2/5, 21:00) και έχρισε φαβορί για την πρόκριση στο Final-4 τον Ολυμπιακό, καθώς το ματς διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Κροάτης τεχνικός ανέφερε: «Ερχόμαστε στο πέμπτο και τελευταίο ματς. Το 2-2 στη σειρά δείχνει πως οι ομάδες είναι ισάξιες και παίζουν στο ίδιο επίπεδο. Θα διεκδικήσουν την πρόκριση δύο ισάξιες ομάδες. Εάν σκεφτεί κανείς πως παίζουμε στην Αθήνα, τότε το φαβορί για την πρόκριση είναι ο Ολυμπιακός. Αλλά μπορούμε να νικήσουμε στο ΣΕΦ εάν παίξουμε καλό μπάσκετ και είμαστε συγκεντρωμένοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άλεκ Κερκ, από την πλευρά των παικτών, τόνισε: «Οι δύο ομάδες είναι έτοιμες για το πέμπτο ματς. Επίσης, γνωρίζει πολύ καλά ο ένας τον άλλον. Το πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς θα είναι συναρπαστικό. Μια μάχη υψηλού επιπέδου. Θα ρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε για τη νίκη και να παίξουμε εξαιρετική άμυνα. Ελπίζω ότι θα επιστρέψουμε με τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης