Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό κλέβει την παράσταση από το κυριακάτικο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
Η περυσινή πρωταθλήτρια Ελλάδας και οι Πειραιώτες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 20.30 στο ΟΑΚΑ (Novasports 1), με τη νίκη φυσικά να αποτελεί στόχος και των δύο «μονομάχων».
Η «Ένωση» θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες στο ντέρμπι, καθώς πλην των -ανέτοιμων αγωνιστικά- Οικονόμου και Άλεφ, εκτός αποστολής έμεινε και ο αρχηγός του «δικεφάλου», Πέτρος Μάνταλος, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.
Στην αντίπερα όχθη, οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Βασίλη Τοροσίδη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, καθώς ο έμπειρος οπισθοφύλακας δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που «κληρονόμησε» στην αναμέτρηση με τη Μίλαν.

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας θα πραγματοποιηθεί στις 16.00 (ΕΡΤ1) στη Λαμία, όπου η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ ενώ στη συνέχεια η αγωνιστική δράση θα… μεταφερθεί στην Τούμπα.
Εκεί στις 18.15 (Νοvasports 2) ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τον Γιάννη Μαντζουράκη στον πάγκο του, ενώ λίγο αργότερα (19.00, ΕΡΤ1) Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα θα αναμετρηθούν στο Περιστέρι.
Η αυλαία της 6ης αγωνιστικής θα πέσει τη Δευτέρα με το ματς (19.00 – ΕΡΤ1) ανάμεσα στην Ξάνθη και την ΑΕΛ στα Πηγάδια.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο (6/10)

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός 2-1
Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κυριακή (7/10)
16:00 Λαμία – ΟΦΗ (ΕΡΤ1)

18:15 ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης (Novasports 2)
19:00 Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα (ΕΡΤ1)
20:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός (Novasports 1)

Δευτέρα (8/10)
19:00 Ξάνθη – ΑΕΛ (ΕΡΤ1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης