Στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση των ομίλων του Champions League θα τοποθετηθεί η Λέστερ στις 25 Αυγούστου, μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αγγλίας.

Μετά από τις περσινές αλλαγές στους κανονισμούς, το 1ο γκρουπ, αυτό των ισχυρών, απαρτίζεται από τις πρωταθλήτριες των επτά κορυφαίων χωρών στην κατάταξη της UEFA συν την κάτοχο του Champions League (ή την πρωταθλήτρια της όγδοης χώρας, την ουκρανική Ντιναμό, εάν η κάτοχος έχει προκριθεί ήδη στους ομίλους μέσω πρωταθλήματος).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι θα κουνήσει σεντόνι στις 13 ή 14 Σεπτεμβρίου ως επικεφαλής ομίλου, όπως και η Παρί Σεν Ζερμέν με τη Γιουβέντους.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει εκκρεμότητα στα πρωταθλήματα Ισπανίας, Γερμανίας, Πορτογαλίας, Ρωσίας, η οποία θα διευθετηθεί τις προσεχείς ημέρες.

Όταν αναδειχθούν οι πρωταθλητές, τότε θα κλείσουν και αρκετές από τις θέσεις των υπολοίπων γκρουπ δυναμικότητας, ώστε να φτάσουμε στον μαγικό αριθμό 22, συν τις 10 ομάδες που θα προκύψουν από τη διαδικασία των προκριματικών, στην οποία (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) θα συμμετάσχει και ο Ολυμπιακός με τον νικητή των ελληνικών πλέι οφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης