Με το σκορ στο 1-1 ολοκληρώθηκε το ματς ανάμεσα στον Αστέρα και την Ξάνθη, που διεξήχθη στην Τρίπολη στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 29’ με τον Τσιλιανίδη, ενώ οι ακρίτες ισοφάρισαν στο επόμενο λεπτό με τον Κάστρο.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι, ωστόσο η Ξάνθη δεν άργησε να ισορροπήσει. Το 1-0 σημειώθηκε στο 29ο λεπτό, όταν ο Ιγκλέσιας κέρδισε κατά κράτος τους αμυντικούς της Ξάνθης στον αέρα, έπειτα από κόρνερ, ο Ζίβκοβιτς έδιωξε ασταθώς και ο Τσιλιανίδης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι πανηγυρισμοί του Αστέρα δεν κράτησαν πολύ, καθώς στο επόμενο λεπτό, ο Κάστρο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν την άμυνα της Ξάνθης, ενώ η ακριτική ομάδα απειλούσε με ξαφνικές αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές, στο 69ο λεπτό, ύστερα από κακή έξοδο του Αθανασιάδη, ο Πασαλίδης έβγαλε πάνω στη γραμμή το σουτ του Μπρίτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα της Τρίπολης «απάντησε» στο 75′, αλλά ο Μανιάς νικήθηκε από τον Ζίβκοβιτς σε τετ-α-τετ. Η ομάδα του Παντελίδη συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πιέζει, αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους στην αντίπαλη άμυνα και το σκορ δεν άλλαξε.

Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη 1-1 (Novasports 2)

Γκολ: 29’ Τσιλιανίδης – 30’ Κάστρο

Κίτρινες κάρτες:
Σελίν, Μουνάφο, Ιγκλέσιας – Λισγάρας, Σιλά, Κίκε, Μπρίτο

Κόκκινες κάρτες:


Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης):
Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Σελίν (90′ Μαντιντά), Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Κυριακόπουλος (46’ Καλτσάς), Τσιλιανίδης (46’ Ισνάλντο), Τόνσο, Μανιάς.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς):
Ζίβκοβιτς, Σιλά (57’ Κασάδο), Λισγάρας, Σβάρνας, Μπαξεβανίδης, Μεχία, Κίκε (73′ Γέντρισεκ), Καμαρά, Ντουρίτσκοβιτς, Φασίδης (61’ Μπρίτο), Κάστρο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης