Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης σε παιχνίδι για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήμαυος της Super League. O «Δικέφαλος του Βορρά» άνοιξε το σκορ στο 17’ με τον Πέλκα, ενώ το 2-0 σημείωσε στο 77’ ο Μακ.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ είχε καλή απόδοση και μπήκε με ενέργεια στα πρώτα λεπτά του αγώνα με αποτέλεσμα να επιβραβευτεί με γκολ. Στο 17′, μετά από όμορφη ομαδική συνεργασία και ολιγωρία της άμυνας των Αρκάδων, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Πέλκα, κι αυτός από κοντά άνοιξε το σκορ.

Ο ρυθμός του αγώνα στη συνέχεια έπεσε, ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με αποτέλεσμα να δεχθούν πολλές κίτρινες κάρτες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο «δικέφαλος» έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους και προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Η τακτική απέδωσε και στο 77’ ο Μακ πήρε την κάθετη από τον κάτσε και αφού πέρασε τον Μπαντή, σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 83′ ο ΠΑΟΚ έχασε σπουδαία ευκαιρία για να σκοράρει, με το σουτ του Μακ να καταλήγει στο δοκάρι και έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το τελικό 2-0.

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-0 (Novasports 1)

Γκολ: 17′ Πέλκας, 77′ Μακ

Κίτρινες κάρτες:
Χατζηισαΐας, Κίτσιου, Λέοβατς, Αντώνης – Παντελιάδης, Λούι, Δημούτσος

Κόκκινες κάρτες:


ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ):
Βελλίδης, Κίτσιου (62′ Κάτσε), Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Λέοβατς (82′ Κοροβέσης), Τσίμιροτ, Αντόνις (72′ Τζιόλης), Πέλκας, Μυστακίδης, Μακ.

Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Τερεζόπουλος):
Μπαντής, Αλόκο, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Ντουντού (46′ Μούκαμ), Δημούτσος, Χαμντανί, Λούι (80′ Φούντας), Μάσα (62′ Ιωαννίδης), Μπερτόλιο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης