Ο Ατρόμητος επικράτησε 4-1 του Πλατανιά στο Περιστέρι στο παιχνίδι για την 30η αγωνιστική της Super League. Στο… αντίο των αρχηγών της ομάδας Εντουάρντο Μπρίτο και Νίκου Λαζαρίδη, τα γκολ πέτυχαν οι Ντάουντα (12′) και Ντιγκινί (42′, 75′), ενώ το σκορ διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Σάαντο στο 90’. Για τον Πλατανιά ισοφάρισε προσωρινά στο 39′ ο Κάργας.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο ομάδες έπαιξαν χωρίς άγχος, καθώς το ματς δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Οι Περιστεριώτες μπήκαν πιο δυναμικά και άνοιξαν το σκορ νωρίς.

Στο 12’ ο Λημνιός γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Ντάουντα σκόραρε, ενώ έξι λεπτά μετά ο Τόνσο με λόμπα σημάδεψε το δοκάρι.

Ο Πλατανιάς στην πρώτη του καλή ευκαιρία κατάφερε να ισοφαρίσει στο 39′, με τον Κάργα να σουτάρει στην κίνηση. Οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο έχοντας το προβάδισμα, με τον Ντιγκινί στο 42′ να ολοκληρώνει μια ομαδική προσπάθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 75′ ο Λημνιός έκανε νέα παράλληλη μπαλιά και ο Ντιγκινί πολύ εύκολα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση. Οι φίλαθλοι χειροκρότησαν στο 80’ τον Μπρίτο για τελευταία φορά μετά από 9 χρόνια, όταν πέρασε αλλαγή, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 89’. Ο Μανιάτης έβγαλε τη σέντρα και στην προσπάθειά του να απομακρύνει ο Σάαντο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 4-1.

Ατρόμητος-Πλατανιάς 4-1 (Novasports 1)

Γκολ: 12′ Ντάουντα, 42′, 75′ Ντιγκινί, 90′ αυτ. Σάαντο – 39′ Κάργας

Κίτρινες κάρτες:
Τόνσο, Κατράνης – Πριντέτα

Κόκκινες κάρτες:


Ατρόμητος:
Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Λαζαρίδης, Κατράνης, Μανιάτης, Μανιάτης, Λημνιός (90′ Τσατσόπουλος), Τόνσο (81′ Μπρίτο), Ντιγκινί, Ντάουντα (69′ Μπάγκα).

Πλατανιάς:
Κοκαλάς, Μαραγκός (46′ Σκουλουδάκης), Καρυπίδης, Κάργας, Στανισάβλιεβιτς, Γουνδουλάκης, Ντεβέσα (74′ Ζίκο), Παπανικολάου, Γιακουμάκης, Σίγκνεβιτς (88′ Σάαντο), Πριντέτα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης