Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 του Ηρακλή στο «Απόστολος Νικολαΐδης» σε παιχνίδι για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το σκορ άνοιξε στο 58’ ο Λέτο, ενώ το 2-0 διαμόρφωσε στο 62’ ο Γουακάσο.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυναμικά σε ακόμα ένα παιχνίδι και δημιούργησε καλές στιγμές για να σκοράρει, ωστόσο στο πρώτο μέρος δεν τα κατάφερε. Από το 6’ μέχρι το 12’ οι «πράσινοι» απείλησαν τέσσερις φορές με τους Λουντ, Μπεργκ και Κουτρουμπή, ενώ ακόμα τρεις ευκαιρίες απώλεσαν οι Λέτο, Γουακάσο και Ιβανόφ πριν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι Βιγιαφάνες και Γουακάσο έχασαν ακόμα δύο ευκαιρίες, με τον Ηρακλή να παραμένει σε παθητικό ρόλο και το 0-0 να μην αλλάζει.

Στο δεύτερο μέρος ο Σεμπάστιαν Λέτο ήταν ο άνθρωπος που έλυσε τον «γόρδιο δεσμό». Στο 58’ ο Αργεντινός εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της άμυνας του Γηραιού και από κοντά πέτυχε το 1-0, βγάζοντας το άγχος από την ομάδα του.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο γκολκίπερ του Ηρακλή, Περνίς, έκανε λάθος και ο Εμποκού με σουτ σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο «Γηραιός» απώλεσε σημαντική ευκαιρία να μειώσει το σκορ, όταν ο Κυνηγόπουλος στο 79’ δεν κατάφερε να σκοράρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναθηναϊκός – Ηρακλής 2-0 (Novasports 2)

Γκολ: 58′ Λέτο, 62′ Εμποκού

Κίτρινες κάρτες:
Γουακάσο, Ρέις, Λέτο – Μοντέιρο, Ιντζόγλου, Μπαρτολίνι, Αγγελόπουλος

Κόκκινες κάρτες:

Παναθηναϊκός: Στιλ, Χουχούμης (55′ Εμποκού), Κουτρουμπής, Ρέις, Μπεργκ, Λέτο (67′ Ιμπάρμπο), Λουντ (84′ Μίγγος), Βιγιαφάνιες, Γουακάσο, Μέστο, Ιβανόφ.

Ηρακλής: Πέρνις, Σαραμαντάς, Μοντέιρο, Ιντζόγλου, Λεοζίνιο (67′ Αγγελόπουλος), Ρούσσος, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Βοσκανίδης, Κούρος (46′ Πασάς), Λάμπρου (78′ Κυνηγόπουλος).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης