Ισόπαλοι με το… φτωχό 0-0 αναδείχθηκαν Πλατανιάς και Κέρκυρα στα Χανιά. Οι δύο ομάδες πρόσθεσαν από έναν βαθμό στη συγκομιδή τους.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό και η μοναδική ευκαιρία ανήκε στους Φαίακες. Στο 28ο λεπτό ο Παμλίδης πέρασε την κάθετη πάσα στον Επστάιν, ο οποίος έφυγε μόνος μπροστά αλλά δεν κατόρθωσε να νικήσει τον Κοκκαλά στο τετ α τετ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Παράσχου εμφανίστηκε βελτιωμένη και πίεσε την Κέρκυρα. Στο 63΄ ο γκολκίπερ Γιαννακόπουλος έκανε τραγικό λάθος, ο Ντεβέσα τον πέρασε και σούταρε αλλά ο Σιόντης έδιωξε επί της γραμμής, ενώ ακολούθησαν και άλλες ευκαιρίες για τον Πλατανιά.

Στο 79΄ και το 88΄ ο Κοκκαλάς απέκρουσε τις κεφαλιές του Μπούτνικ, ενώ το ίδιο έκανε στο 90΄ με το σουτ του Ντεβέσα. Νωρίτερα, στο 81’, οι φιλοξενούμενοι είχαν τη δική τους καλή στιγμή, όταν ο Γκόμες αστόχησε με πλασέ μέσα από την περιοχή, αν και ήταν αφύλαχτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλατανιάς – Κέρκυρα 0-0 (Novasports 3)

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες:
Ντεβέσα, Δημούτσος – Ντουαλά, Σιόντης, Επστάιν, Παμλίδης

Κόκκινες κάρτες:


Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος):
Κοκκαλάς, Καρυπίδης (41′ Δημούτσος), Στανισάβλιεβιτς (77′ Γκρζέλτσακ), Κοροβέσης (82′ Στόιτσεφ), Στάθης, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Πριντέτα, Ενσικουλού, Ντεβέσα, Μπούτνικ.

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης):
Γιαννακόπουλος, Σοϊλέδης, Γκόμες, Παμλίδης, Σπίνουλας, Ντουαλά (69′ Ζορμπάς), Σιόντης, Ιωάννου (46′ Αρτυματάς), Μπαλάφας, Επστάιν (89′ Κόντος), Γρομητσάρης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης