Χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού και της Κέρκυρας στο Καραΐσκάκη. Πρόκειται για την πρώτη απώλεια του πρωταθλητή στην έδρα του από το 2014. Οι Πειραιώτες, που πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση, δεν μπόρεσαν να βγάλουν καθαρή ευκαιρία στο ματς και ουσιαστικά απειλούσαν μόνο με σουτ έξω από την περιοχή. Την μεγαλύτερη φάση στο ματς την είχαν οι Φαίακες, με τον Λεάλι να σώζει τον Ολυμπιακό νικώντας τον Τουράμ σε τετ-α-τετ στο 51’.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να διασπάσει την καλή άμυνα της Κέρκυρας και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι εκτός από ένα μακρινό σουτ του Μπουχαλάκη δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Κουτζαβασίλη.

Οι παίκτες του Πάουλο Μπέντο σταδιακά ανέβασαν τα ποσοστά κατοχής της μπάλας και πίεσαν τους Φαίακες, όμως τα ρήγματα που έψαχναν στην γραμμή άμυνας των φιλοξενούμενων δεν εμφανίστηκαν, ενώ επιθετικά η Κέρκυρα δεν ανησύχησε τον Λεάλι.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε πάντως με τον κίπερ των «ερυθρόλευκων» να νικά σε τετ α τετ τον Τουράμ. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει χωρίς αποτέλεσμα, ενώ ακόμα και με επιθετικό δίδυμο τους Καρντόσο και Ιντέγε το γκολ δεν ήρθε. Στην τελευταία φάση ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε βρει δίχτυα, όμως το σουτ του Φορτούνη έφυγε ελάχιστα άουτ.

Ολυμπιακός – Κέρκυρα 0-0 (Novasports 2)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: –

Κίτρινες κάρτες: Μποτία – Νίκιτς, Κουτζαβασίλης

Κόκκινες κάρτες:

Ολυμπιακός: Λεάλι, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Βιάνα, Ρέτσος (57′ Μάρτινς), Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης (57′ Πάρντο), Φορτούνης, Ελιουνούσι (72′ Ιντέγε), Σεμπά, Καρντόσο.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γεωργίου (66′ Γκόμες), Σπίνουλας, Ντουάλα (77′ Ντιμιτρόφσκι), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν΄(89′ Κόντος), Ζαραδούκας, Ροζέριο, Νίκιτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης