Τον 43ο τίτλο πρωταθλήματος της ιστορίας του και τον έκτο συνεχόμενο κατέκτησε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» στο παιχνίδι για την 24η αγωνιστική της Super League επικράτησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» 3-0 της Βέροιας και κατέκτησαν και μαθηματικά τον φετινό τίτλο, κάνοντας ρεκόρ καθώς αναδείχθηκαν πρωταθλητές πιο νωρίς από ποτέ!

Δύο γκολ σημείωσε ο Νταβίντ Φουστέρ στο 19’ και το 65’, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 84’ ο Πουλίδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Ο Ολυμπιακός απείλησε πρώτος στην αναμέτρηση. Στο 6’ ο Φουστέρ και στο 11’ ο Τσόρι Ντομίνγκες προσπάθησαν να ανοίξουν το σκορ, όμως το γκολ ήρθε από τον Ισπανό στο 19’. Ο Τσόρι εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και ο Φουστέρ με πλασέ πέτυχε το 1-0.

Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε, ενώ η Βέροια είχε ευκαιρία να σκοράρει στο 30’, όταν ο Ανάκογλου αστόχησε απέναντι στον Ρομπέρτο. Ο ίδιος παίκτης στο 36’ και το 43’ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ισπανό γκολκίπερ, ενώ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους ο Μαγιέφσκι δεν σημάδεψε σωστά και έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μαγιέφσκι απείλησε και στο 52’, ενώ μετά το 60’ ο Ολυμπιακός ανέβασε το ρυθμό του και «καθάρισε» τον αγώνα. Στο 65’ ο Φουστέρ με σουτ πέτυχε το 2-0 μετά από κοντρόλ του Κολοβού με το στήθος, ενώ στο 73’ ο Καντιμοίρης απομάκρυνε σε κόρνερ το ψαλίδι του Φορτούνη.

Στο 82’ ο Ντα Κόστα με καρφωτή κεφαλιά δεν μπόρεσε να σκοράρει, όμως στο 83’ ο Πουλίδο με προβολή έκανε το 3-0. Σπουδαία ευκαιρία για να πετύχει χατ-τρικ απώλεσε ο Φουστέρ στο 88’, που πλάσαρε άουτ.

Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 (Novasports 2)

Γκολ: 19′, 65′ Φουστέρ, 84′ Πουλίδο

Κίτρινες κάρτες: Ζντιέλαρ – Σιόντης

Κόκκινες κάρτες:

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Βούρος, Ντα Κόστα, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ (46′ Μπουχαλάκης), Κασάμι, Φουστέρ, Τσόρι (66′ Φορτούνης), Κολοβός (66′ Ερνάνι), Πουλίδο.

Βέροια (Δημήτρης Ελευθερόπουλος):
Καντιμοίρης, Μαλόν, Πούγγουρας, Μπράβο, Νέτο, Άρτσε, Σιόντης, Γιουσούφ, Ανάκογλου (84′ Μεληκιώτης), Μαγέφσκι (59′ Γεωργιάδης), Ναζλίδης (71′ Καϊκούτ).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης