Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με τον Ηρακλή σε παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας που διεξήχθη στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Οι «πράσινοι» δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν σκόραραν, ενώ διαμαρτύρονται για δύο φάσεις, όπου ο διαιτητής Καραντώνης δεν καταλόγισε πέναλτι.

Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι ήταν δημιουργική και προσπάθησε να φτάσει στο γκολ, όμως στην τελική προσπάθεια δεν τα κατάφερε. Στο 17′ ο Ρινάλντι έκανε την προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά αστόχησε, ενώ στο 42′ ο ίδιος παίκτης απώλεσε ακόμα μία σημαντική ευκαιρία. Ο Εμποκού στο 19′ δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 22’ ο Ρινάλντι είχε μία ακόμα καλή στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 30′ ο Βοσνακίδης τράβηξε παρατεταμένα τη φανέλα του Ιμπάρμπο και τον έριξε μέσα στην περιοχή, όμως δεν καταλογίστηκε παράβαση, ενώ στο 39′ ο Εμποκού ανετράπη από τον Κυριακίδη και ζήτησε πέναλτι που δεν καταλογίστηκε.

Ο Ρινάλντι στο 47′ για ακόμα μια φορά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Περνίς, ο οποίος λίγο αργότερα τον Ιμπάρμπο να μην μπορεί να σημαδέψει τα δίχτυα του. Η αστοχία του «τριφυλλιού» συνεχίστηκε με τον Βιγιαφάνιες στο 60′ και τον Ιβανόφ στο 67′, με αποτέλεσμα το 0-0 να μην αλλάζει μέχρι το τέλος.

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Οδ. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Χουχούμης, Ρέις, Μίγγος (68′ Λουντ), Βιγιαφάνιες, Εμποκού (74′ Μπεργκ), Ιμπάρμπο, Ρινάλντι (63′ Λέτο).

Ηρακλής (Γιάννης Αμανατίδης):
Περνίς, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Πασάς (63′ Μοντέιρο), Αγγελόπουλος (81′ Μπλέτσας), Ρούσσος, Κυριακίδης, Λουκίνας, Βοσνακίδης, Κούρος, Λάμπρου (70′ Ζιαμπάρης).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης