O Παναθηναϊκός δείχνει «άρρωστος» εκτός από διοικητικά και αγωνιστικά και ευχή όλων όσων αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο είναι να συνέλθει γρήγορα γιατί αυτό είναι προς όφελος του ελληνικού πρωταθλήματος.

Για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται οι οπαδοί του να είναι μία «γροθιά», ωστόσο το απόγευμα της Κυριακής στο ματς με τον Πανιώνιο είδαμε ότι μόνο ενωμένοι δεν είναι. Το αντίθετο μάλιστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φίλαθλοι του «τριφυλλιού» επαιξαν ξύλο μεταξύ τους δίπλα ακριβώς από τα επίσημα της Λεωφόρου, πρωταγωνιστώντας σε εικόνες ντροπής, που θα ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά του κόσμου, αμαυρώνοντας για ακόμη μία φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ένταση ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού σημειώθηκε προς το τέλος του αγώνα του τριφυλλιού με τον Πανιώνιο.

Μετά το γκολ του Ντουρμπισάι, που εν τέλει έμελλε να χαρίσει το μεγάλο διπλό στους «κυανέρυθρους», από το πέταλο των οργανωμένων ακούστηκαν συνθήματα κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνη τη στιγμή μερίδα φίλων του «τριφυλλιού» τους γιούχαρε και μάλιστα στα επίσημα η κατάσταση ξέφυγε.

Πιο συγκεκριμένα οπαδοί του Παναθηναϊκού έπαιξαν ξύλο και για περίπου δύο λεπτά η συγκεκριμένη θύρα είχε μετατραπεί σε ρινγκ.

Εντούτοις πριν τα πράγματα γίνουν ακόμα χειρότερα υπήρξε παρέμβαση της ασφάλειας του γηπέδου και των υπευθύνων της «πράσινης» ΠΑΕ και ηρέμησαν τα πνεύματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης