Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Τετάρτης στο «Σουκρού Σαράτσογλου» παρά την ήττα με 2-1 σκορ από τη Φενέρμπαχτσε, στη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση.

Πολύ δύσκολες στιγμές πέρασε η άμυνα του «τριφυλλιού» στο πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο τη βρήκε να είναι ήδη πίσω στο σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αυτό γιατί μόλις στο 3ο λεπτό ο Ιβάνοφ δεν μπόρεσε να ακολουθήσει στα πόδια του Εμενίκε που έφυγε στην πλάτη του και σούταρε στην κλειστή γωνία του Στιλ, που φέρει ευθύνη για το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα οι Τούρκοι παραλίγο να διπλασιάσουν με την προβολή του Φερναντάο να φεύγει μόλις άουτ, ενώ στο 15΄ ο Στιλ νίκησε τον Ουτσάν και διαφύλαξε την εστία του.

Με την πάροδο του χρόνου οι παίκτες του Στραματσόνι άρχισαν να βρίσκουν τα πατήματά τους, να κυκλοφορούν καλά την μπάλα και να χάνουν ευκαιρίες, όπως εκείνη στο 16ο λεπτό όταν ο Φαμπιάνο απέκρουσε το σουτ του Λουντ από πλάγια θέση και στο 23΄ ισοφάρισαν: ο Ζέκα έβγαλε κάθετα στον Μέστο που βγήκε από δεξιά, ο Ιταλός βρήκε τον Μπεργκ κι εκείνος με προβολή έγραψε το 1-1. Στο 28΄ ο Σουηδός νικήθηκε σε τετ α τετ με τον Τασκιράν, που είχε αντικαταστήσει τον Φαμπιάνο λόγω τραυματισμού.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε λιγοστές φάσεις, με τους γηπεδούχους να ανακτούν το προβάδισμα στην πρώτη καλή ευκαιρία τους. Το ρολόι έδειχνε το 54ο λεπτό, όταν η άμυνα του Παναθηναϊκού συνελήφθη και πάλι να αδρανεί ψηλά στο γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φερναντάο από τη δεξιά πλευρά βρήκε τον Καλντερίμ, αυτός έδωσε στον Εμενίκε και ο Νιγηριανός διεθνής επιθετικός απέφυγε Στιλ και Ιβάνοφ και πλάσαρε για το 2-1, με τον Κλωναρίδη να “σπαταλά” στο 84΄ την ευκαιρία για την ισοφάριση καθώς νικήθηκε από τον Τούρκο τερματοφύλακα.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Στιλ, Μέστο (81΄ Ρέις), Χουλτ (84΄ Νάνο), Μολέδο, Ιβάνοφ, Κουτρουμπής (73΄ Βιγιαφάνιες), Ζέκα, Λουντ (65΄ Μπουμάλ), Ιμπάρμπο (88΄ Βλαχοδήμος), Μπεργκ, Λεντέσμα (77΄ Κλωναρίδης)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης