Εμπολέμη ζώνη θυμίζει ο αγωνιστικός χώρος της Λεωφόρου, μετά την απόφαση του Ανδρέα Παππά να αναβληθεί το ντέρμπι των αιωνίων. Οπαδοί του Παναθηναϊκού εισέβαλαν μέσα στο τερέν του γηπέδου στο άκουσμα της απόφασης του διαιτητή και του παρατηρητή και κινήθηκαν απειλητικά προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

(Συλλήψεις οπαδών έξω από το γήπεδο)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθησαν συμπλοκές και μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των οπαδών του «τριφυλλιού» και των αστυνομικών.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο μέσα από τον αγωνιστικό χώρο:

Επεισόδια έλαβαν χώρα και εκτός του γηπέδου στη λεωφόρο Αλεξάνδρος, από το ύψος του «Απόστολος Νικολαϊδης» μέχρι τα γραφεία της ΓΑΔΑ.
 

(Η πυροσβεστική σβήνει τις φωτιές στους κάδους απορριμμάτων επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας)

Επεισόδια από νωρίς στη Λεωφόρο   

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στη Λεωφόρο δύο ώρες περίπου πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα έξω από την θύρα 13, οπαδοί των «πρασίνων» συνεπλάκησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, όταν αντέδρασαν στις εντολές της αστυνομίας να μπουν ανα τμήματα στη συγκεκριμένη θύρα του γηπέδου.

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν με τους αστυνομικούς να ρίχνουν δακρυγόνα και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να απαντούν πετώντας τους πέτρες, σίδερα και γενικά ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Νέος κύκλος επεισοδίων υπήρξε και μία ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα, με τους αστυνομικούς και τους οπαδούς των πράσινων να επιδίδονται σε οδομαχίες.



Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης