Μία αγωνιστική άντεξε μακριά από τις νικες ο Παναιτωλικός, ο οποίος επιβλήθηκε με 2-1 της Λάρισας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο των Θεσσαλών.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το παιχνίδι ήταν σκληρό από το ξεκίνημά του, με δυνατές μονομαχίες και έλλειψη φάσεων, αν εξαιρεθεί η φάση του 4ου λεπτού με το απευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Ναζλίδη σχεδόν να αγγίζει το δοκάρι του Κυριακίδη και να καταλήγει άουτ. Η επόμενη μεγάλη στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 39΄, όταν ο Ουάρντα συνέκλινε και σούταρε, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Ξενοδόχοφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αιγύπτιος «χτύπησε» όμως δύο λεπτά αργότερα, όταν επιχείρησε σέντρα από αριστερά κι ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στα χέρια του τερματοφύλακα της Λάρισας ο Γιοβάνοβιτς άπλωσε το πόδι, τη βρήκε και της άλλαξε πορεία στέλνοντάς την στα δίχτυα της ομάδας του. Οι «βυσσινί» ισοφάρισαν γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν στο 54΄ ο Αβραάμ βρήκε τον Μαρουκάκη, ο οποίος από οριακή θέση οφσάιντ πάσαρε στον Ναζλίδη για το 1-1.

Η ισοφάριση θορύβησε τους γηπεδούχους, που έγιναν πιο επιθετικοί και άρχισαν να επισκέπτονται περισσότερο την περιοχή των Θεσσαλών, με τον Κλέσιο να σουτάρει άουτ στο 69΄ και τον Τομανέ να «σημαδεύει» με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι του Ξενοδόχοφ στο 71΄. Στο 85΄ όμως ο Μαρκόφσκι έδιωξε τις ανησυχίες για μια νέα εντός έδρας αποτυχία, όταν στη σέντρα του Κλέσιο και εντελώς αμαρκάριστος «έγραψε» το τελικό 2-1 με καρφωτή κεφαλιά.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ουάρντα, Κουτρομάνος – Φατιόν, Γιοβάνοβιτς, Κουτσιανικούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑNΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Κούσας, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα (84΄ Φάρλεϊ), Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνης, Λεντέσμα (57΄ Κουτρομάνος), Ουάρντα (70΄ Μαρκόφσκι)

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Γιοβάνοβιτς, Ναζλίδης, Βαρέλα, Αβραάμ (81΄ Κουτσιανικούλης), Ρέντζας, Κόντορ, Φάρκας, Ναβάρο (46΄ Μαρουκάκης), Φατιόν (87΄ Ντέλετιτς), Ποτουρίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης