Σε τροχιά πλέι οφ εδραιώθηκε ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε 2-0 της Ξάνθης στη Νέα Σμύρνη, σε παιχνίδι για την 19η αγωνιστική της Super League. Ο Κόρμπος στο 22’ και ο Μπεν στο 66’ με πέναλτι σημείωσαν τα γκολ της ομάδας της Νέας Σμύρνης, ενώ η Ξάνθη από το 42’ έπαιξε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Ντε Λούκας.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πανιώνιος έδειξε ότι πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να προηγηθεί. Στο 22΄ ο Παναγιώτης Κόρμπος μετά από ατομική προσπάθεια άνοιξε το σκορ, ενώ οι «κυανέρυθροι» βρέθηκαν κοντά στο γκολ με τον Μπεν στο 11’ και με τον Φούντα στο 28’.

Η Ξάνθη δε μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά και με εξαίρεση το δοκάρι του Πιτσέλι στο 89` δεν φάνηκε απειλητική. Στο 42’ οι ακρίτες έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς ο Ντε Λούκας ανέτρεψε από πίσω τον Τασουλή και είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σιδηρόπουλου.

Στο 65’ ο Μαχμούτοβιτς κέρδισε πέναλτι από τον Καρασαλίδη και ο Μπεν που σημάδεψε σωστά διαμόρφωσε το 2-0, σε μία φάση που η ποινή δεν θα έπρεπε να καταλογιστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πανιώνιος – Ξάνθη 2-0 (Novasports 3)

Γκολ: 22′ Κόρμπος, 66′ πεν. Μπεν

Κίτρινες κάρτες:
Φούντας, Κόρμπος – Ντε Λούκας, Λουσέρο, Καρασαλίδης

Κόκκινες κάρτες:
42′ Ντε Λούκας

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς):
Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (79′ Λάμπρου), Φούντας (53′ Μαχμούτοβιτς), Μασούντ (90′ Σαββίδης), Μπεν.

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου):
Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Σολτάνι, Λουσέρο (73′ Πιτσέλι), Βασιλακάκης, Ράνος (46′ Μεχία), Φλίσκας, Λάζιτς (63′ Γιουνές), Λισγάρας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης