Eπίδειξη δύναμης έκανε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Αιγινιακό, συντρίβοντας την ομάδα της Πιερίας με 5-0 στο  Καυτανζόγλειο, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γρήγορο γκολ για τους τυπικά φιλοξενούμενους. Με την συμπλήρωση πέντε λεπτών, ο Λημνιός με κοντινό πλασέ, από σέντρα του Πέλκα, παραβίασε την εστία του Τόλιου, ανοίγοντας το σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός. Στο 52′ ο -άφαντος στο πρώτο ημίχρονο- Πρίγιοβιτς πέτυχε το 0-2 με ωραίο κοντινό πλασέ. Στο 67′ από σέντρα του Μακ, ο Πρίγιοβιτς πάλι με σουτ έκανε το 0-3, σε μια φάση που υπάρχει υποψία οφσάιντ για τον σκόρερ.

Στο 72′ ο ΠΑΟΚ ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ με τεχνικό πλασέ του Ελ Καντουρί μέσα από την αντίπαλη περιοχή και στο 82′ ο Λημνιός σέντραρε και ο Σάχοφ με κεφαλιά σημείωσε το 0-5. Το γκολ του μαροκινού Ελ καντουρί ήταν το πρώτο στην ελληνική καριέρα του νεοαποκτηθέντος επιθετικού.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ:
Τόλιος, Τοπαλίδης, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Ανδρικόπουλος, Αντωνιάδης, Γκατζολάρι (64′ Zoύρκος), Δωματάς, Παπαδόπουλος, Ντόγος (56′ Φουρτζίου), Καρακώστας.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σαμπράνο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Σάχοφ, Μαουρίτσιο (56′ Κάτσε), Λημνιός, Πέλκας (61′ Μακ), Βρακάς (64′ Ελ Καντουρί), Πρίγιοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης