Του Παύλου Κρούστη

Η HUAWEI μάς κάλεσε στο Λονδίνο για την παρουσίαση του “κτήνους”, Mate 20 Pro. Πρόκειται για τη νέα business ναυαρχίδα της εταιρείας. Είναι το πρώτο τηλέφωνο που κυκλοφορεί με τον πλέον εξελιγμένο Kirin 980, το πιο ισχυρό mobile τσιπ που υπάρχει αυτήν τη στιγμή σε Android συσκευή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Mate 20 Pro με μια πρώτη ματιά διαθέτει απ’ ότι φαίνεται όλα τα χαρακτηριστικά για να στεφθεί βασιλιάς των Android τηλεφώνων, καθώς διαθέτει σαφείς βελτιώσεις τόσο σε σχέση με τον ανταγωνισμό, όσο και σε σχέση με το περσινό Mate 10 Pro, αλλά και την έταιρη ναυαρχίδα της Huawei, το P20 Pro. Εξαιρετικός σχεδιασμός, μακράν η καλύτερη κάμερα, εκπληκτική οθόνη, πανίσχυρο, με φοβερή αυτονομία και πάρα πολλά ακόμα πλεονεκτήματα.

Δείτε τα πάντα για το Huawei Mate 20 Pro, πατώντας εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H συσκευή είναι στις 6.39 ίντσες και είναι ιδιαίτερα κομψή. Σε αυτό βοηθά η νέα οθόνη που γίνεται κυρτή στις άκρες, τα ελάχιστα bezels, αλλά και η διάταξη της πίσω κάμερας σε πλέγμα, που η Huawei ονομάζει Matrix Camera.

Στα χέρια μας έχουμε το twilight Mate 20 Pro, με 6GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, που θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας 1η Νοεμβρίου προς 1.049€, ενώ δίνεται δώρο με κάθε προπαραγγελία ένα smartwatch Huawei GT, αξίας 249€. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα, παρακάτω μπορείτε να βρείτε ένα unboxing video της συσκευής και μια σύντομη περιγραφή των βασικών της χαρακτηριστικών.

Δείτε το βίντεο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης