Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει. Τις απαντήσεις τις επιμελείται η επιστημονική ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, www.andrologia.gr.

Μάριος: Γιατρέ, νομίζω έχω φίμωση από μικρός και τώρα είμαι 15 ετών. Όταν πήγα στον παιδίατρό μου πριν περίπου 3-4 χρόνια και με έλεγξε είπε πως ήμουν εντάξει. Σήμερα όταν δεν είμαι σε στύση όλα είναι μια χαρά, δηλαδή μπορεί να αποκαλυφθεί η κεφαλή του πέους μου χωρίς κανένα πόνο και με μεγάλη ευκολία. Όταν όμως είμαι σε στύση πάρα πολύ δύσκολα αποκαλύπτεται η βάλανος. Αν όμως κάνω μερικές ασκήσεις που είδα στο διαδίκτυο πριν από τη στύση αποκαλύπτεται με δυσκολία η βάλανος. Μπορώ να στείλω και φωτογραφίες αν χρειάζεται. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι ντρέπομαι να το πω στους γονείς μου γι’ αυτό σας μιλώ διαδικτυακά. Παρακαλώ απαντήστε μου όσο το δυνατό γρηγορότερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αγαπητέ,

Εφόσον αποκαλύπτεται η βάλανος σε χάλαση δεν τίθεται θέμα φίμωσης, αλλά στενής ακροποσθίας. Θα πρέπει να γίνει εκτίμηση κλινικά από τον Ανδρολόγο σας και να ενημερωθούν οι γονείς σας μιας και είστε ανήλικος.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης