Η Καθαρά Δευτέρα ήρθε και ο χαλβάς έχει την τιμητική του. Φτιάξτε λοιπόν χαλβά με ταχίνι και φιστίκια Αιγίνης!
Υλικά
Για 4-6 άτομα
1 κιλό ταχίνι από 100% πολτοποιημένο σουσάμι
700 γραμμάρια ζάχαρη
100 ml νερό
Για τη γέμιση
φιστίκια Αιγίνης αποφλοιωμένα
1 κουταλιά του γλυκού βανίλια σκόνη
2 κουταλιές του γλυκού κακάο
1 ολόκληρη σοκολάτα λιωμένη
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα, βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό μέχρι να γίνει καραμέλα στους 125 βαθμούς (χρησιμοποιούμε θερμόμετρο ζάχαρης)…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

