Η Καθαρά Δευτέρα ήρθε και ο χαλβάς έχει την τιμητική του. Φτιάξτε λοιπόν χαλβά με ταχίνι και φιστίκια Αιγίνης!

Υλικά
Για 4-6 άτομα

1 κιλό ταχίνι από 100% πολτοποιημένο σουσάμι
700 γραμμάρια ζάχαρη
100 ml νερό

Για τη γέμιση
φιστίκια Αιγίνης αποφλοιωμένα
1 κουταλιά του γλυκού βανίλια σκόνη
2 κουταλιές του γλυκού κακάο
1 ολόκληρη σοκολάτα λιωμένη

Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα, βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό μέχρι να γίνει καραμέλα στους 125 βαθμούς (χρησιμοποιούμε θερμόμετρο ζάχαρης)…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης