Μία νέα κατηγορία προστέθηκε στη θεματογραφία της «zougla.gr», με την οποία φιλοδοξούμε να εγκαινιάσουμε ένα διάλογο μεταξύ των αναγνωστών και του γιατρού, Κώστα Κωσταντινίδη, ο οποίος θα απαντά σε κάθε ερώτημα ή προβληματισμό των αναγνωστών της ηλεκτρονικής εφημερίδας μέσω της φόρμας επικοινωνίας της κατηγορίας «SEXUALITY» ή στο e-mail: sexuality@zougla.gr.
Ο κ. Κωνσταντινίδης, Χειρουργός Ουρολόγος-Ανδρολόγος, είναι ιδρυτής του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών. Το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, στα 20 χρόνια λειτουργίας του, έχει συμβάλει διαγνωστικά και θεραπευτικά σε περισσότερους από 15.000 ασθενείς με ανδρολογικά και ουρολογικά προβλήματα – σεξουαλικές διαταραχές.
Η πρόωρη εκσπερμάτιση με βασανίζει
Ανδρέας: Γιατρέ, Είμαι 44 χρονών και υποφέρω από πρόωρη εκσπερμάτιση από πολύ νεαρός. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν διορθώνεται λίγο η κατάσταση με τη χρήση χαπιού cialis. Δεν το χρησιμοποίησα ακόμα. Σας ευχαριστώ.
Αγαπητέ,
Το θέμα της πρόωρης εκσπερμάτισης χρήζει λεπτομερούς διερεύνησης και στοχευμένη θεραπείας.
Ευχαριστούμε για την επικοινωνία

