Τον Παναγιώτη Ταχτσίδη θα εντάξει στο δυναμικό του ο Ολυμπιακός. Ο 26χρονος διεθνής μέσος περνάει από ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται άμεσα να ανακοινωθεί από τους «ερυθρόλευκους» για να αποτελέσει την τέταρτη προσθήκη μετά τους Σισέ, Κούτρη και Ρισβάνη.
Ο διεθνής άσος ανήκε στην Τορίνο, από την οποία έπαιξε φέτος δανεικός στην Κάλιαρι έχοντας 26 συμμετοχές και 6 ασίστ, ενώ έχει περάσει από ΑΕΚ, Τσεζένα, Γκροσέτο, Βερόνα, Ρόμα, Κατάνια και Τζένοα.
Από εκεί και πέρα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στη λίστα τους τους Οφόε, Ζιλέ και Εμενίκε. Όσο για τον τελευταίο άνθρωπος των Πειραιωτών βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και προχωρά την τελική φάση της διαπραγμάτευσης, προκειμένου ο διεθνής Νιγηριανός να μετακομίσει άμεσα στον Ολυμπιακό.

