Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού απαρτίζονται από συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις γνωστών καλλιτεχνών.

Την Τρίτη 11 Ιουλίου στις 21.00 στο Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς οι μικροί μας φίλοι θα απολαύσουν την παιδική θεατρική παράσταση «Φάρμα του Διαδικτύου» ενώ την Τετάρτη 12 Ιουλίου στις 21.00 στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου και Αγ. Αναργύρων 2 (Πλατεία Τσακπίνη) στη Νέα Ερυθραία ο Χρήστος Θηβαίος θα μας χαρίσει μια μοναδική συναυλία… Από τις «Μέρες Αδέσποτες» στο «Σιδερένιο Νησί», 20 χρόνια δισκογραφίας και ο Χρήστος Θηβαίος συγκεντρώνει τις καλύτερες στιγμές του και παρουσιάζει ένα συναυλιακό πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα, μελωδία και σπουδαίες επιτυχίες!!!

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 21:00 στο Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Η πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη με την Κατερίνα Διδασκάλου σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη.

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου και ώρα: 21:00 στο Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης) έχουμε τη θεατρική παράσταση «Μαρία Στιούαρτ» του Φρίντριχ Σίλλερ από το θέατρο Διάχρονο της Μαίρης Βιδάλη.

Ακολουθεί η συναυλία του ταλαντούχου και καταξιωμένου Μπάμπη Στόκα και της Βίκυς Καρατζόγλου με τίτλο: «Μ´ αγγίζεις και χαμογελάς» την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2017 στις 21:00 στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς (Λεωφ. Κηφισίας 192)«Μ´ αγγίζεις και χαμογελάς»: στίχος από τη νέα επιτυχία του Μπάμπη Στόκα, «Υπομονή» της Ελεάνας Βραχάλη και του Γιώργου Σαμπάνη. Τέσσερις λέξεις, που θα μπορούσαν να περιγράφουν την αισιοδοξία και την τρυφερότητα που χαρακτηρίζει τη συνάντηση του Μπάμπη και της Βίκυς.

Το Φεστιβάλ Κηφισιάς κλείνει με την θεατρική παράσταση «Μανωλάκης ο βομβιστής» του Αλέκου Σακελλάριου σε σκηνοθεσία Κώστα Αρζόγλου… από την Κυριακή 23 Ιουλίου έως και την Τρίτη 25 Ιουλίου στις 21:00 στο Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης